Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek főleg az idősebb...

Szerintetek főleg az idősebb korosztályból vannak többen, akik szeretnek barkácsolni a műhelyben, vagy ez ettől független dolog?

Figyelt kérdés
Vagy a fiatalabbaknak is ugyanúgy kedvenc elfoglaltságuk? Csak azért kérdezem, mert az ismerőseim között senki nem végzi ezt, viszont az apukáik többsége szeret valamit bütykölni
ma 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugdíjasoknak van erre idejük jellemzően.
ma 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi szeretünk barkácsolni, 30-asok vagyunk.
ma 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem függ annyira a kortól, vagy max. annyiban, hogy az idősebbeknek, a nyugdíjasoknak, több idejük van ilyenekre. Egyik unokatesóm a 20-as évei közepén jár, ő kicsi kora óta imád barkácsolni, bütykölni.
ma 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Fiatalok inkább már a telót nyomkodják eszük ágában sincs barkácsolni.
ma 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Talán generációs dolog, nem korfüggpő. Én már 4 évesen is szerettem barkácsolni, meg 6-7 évesen mindig a villanyszerelőn lógtam, később ebbe az irányba is tanultam.

Talán az én generációm még nem az interneten lógott, nem volt ennyi minden, ami lekötött volna, viszont igény volt a dolgokra.

Arra gondolok, hogy mondjuk vagy nem lehetett pl. megrendelni egy kaputelefont, vagy ha igen, akkor nekünk megfizethetetlen volt, így megtanultunk barkácsolni magunknak. Ház körüli dolgokkal ugyanez.

Számítógép max offline volt, ahol télen toltunk max egy-egy versenyt, esetleg hálópartyt, a net meg max chatelésre volt alaklamas, így vagy kint lógtunk valahol, csavarogtunk, meg barácsoltunk.

Ezeket az órákat ma ellopja a telefonbuzerálás. Magam is beleeesek néha, hogy ottragadok, aztán 2-3 óra múlva rájövök, hogy mennyi mindent meg is csinálhattam volna ezalatt.

ma 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!