Az ujj megnyalása lapozáskor miért inkább az idősebb korosztályra jellemző?
Tévedésben élsz aranyom, azok csinálják akiknek száraz a bőrük, mert emiatt nehezebben megy számukra a lapozás és történetesen ahogy öregszel úgy lesz egyre szárazabb.
A saját könyvét, újságát mindenki annyit nyálazza amennyit akarja, ha az enyémet tenné az már nem lenne szimpi, de azért eleve nem sokszor lenne ilyen helyzet amikor ez előfordulhatna.
2
Levegőt ne vegyél többet. Konkrétan a levegőben is millió baktérium él csak ezek az emberi szem számára láthatatlanok. De a "tisztának" hitt tányérból se egyél többet amit azzal a mosogatószivaccsal mostál el amin milliárdnyi baktérium hemzseg. Csak írd be Google-be mosogatószivacs baktériumok. Aztán remélem nem 40 fokon mosod a ruhaid mert a 40 fokos mosástól csak szaporodnak a baktériumok szintén. Ezekhez képest mi az a kevés baci ami az ujjadon van. 😅🤣
Ki ne látott volna már ilyet? Rosszul vagyok amikor (élelmiszert pl. kenyér) a bolti eladó a csomagolásra szánt papírt "nyálazott" kézzel veszi el.
Volt olyan, hogy rászoltam az eladóra, vagy otthagytam, konkrétan a kenyeret. Amikor kölcsönadtam ismerősnek valami újságot nyaralás alkalmával, szintén rászoltam, hogy ne nyálazza.
Undorító szokás. Nekem még nem volt olyan száraz a kezem, hogy nyálazni kelljen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!