Az ujj megnyalása lapozáskor miért inkább az idősebb korosztályra jellemző?
Figyelt kérdés
Könyvek lapozásakor. Fiatalok is csinálják? Mi a véleményetek erről a szokásról?2024. jan. 25. 22:30
11/16 anonim válasza:
#9 a boltot nagyon adom, az élelmiszer csomagolást ne nyálazza. Legyen ott egy nedves szivacs, vagy vmi.
12/16 anonim válasza:
Pont hogy száraz kézzel könnyű.
El nem tudom képzelni, miért könnyebb valakinek nyálasan.
13/16 anonim válasza:
Korosztálytól függetlenül gusztustalan és proli szokás. Nem nyalakszunk össze semmit.
Anno amikor a pénzt úgy adták, hogy még az apróhoz is nyaldosta némelyik a kezeit, majdnem odahánytam. Aztán lestek, hogy már fújom is a fertőtlenítőt a kezemre. Semmi kedvem nem volt megbetegedni, mert képtelenek viselkedni.
14/16 anonim válasza:
Egy pék a mai napig nyalja az ujját min macska a sggét.
COVID alatt rászoltam, de olyan berögződés neki, elkiseri élete végéig, akkor is ha emiatt nem lenne több vevője
15/16 anonim válasza:
Undorító szokás szerintem is, ha öreg csinálja ha fiatal. Ha nincs kéznél víz akkor szerezzen, de ne a nyálát kenje már a mások holmijára.
16/16 A kérdező kommentje:
Ma is láttam az Intersparban egy bőven 60 feletti nőt, meg se próbálta, hogy simán el tud-e venni egy papírzacskót, hanem automatikusan megnyalta előtte az ujját. Pedig lehet, hogy anélkül is sikerült volna.
2024. jún. 15. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!