Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha van 2 dolog amit szeretnék...

Ha van 2 dolog amit szeretnék de csak egyet választhatok hogyan döntsem el hogy melyiket szeretném jobban?

Figyelt kérdés

A 2 dolog pedig a következő lenne. Szabadság és szerelem.

Van egy párom aki nagyon komoly gondolja velem. Én nagyon szeretem őt. Viszont szeretek utazgatni, mindig költözök oda ahová kedvem tartja. Szeretek szabad lenni és azt tenni amit csak szeretnék.

De nem tudom mit válasszak

ma 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Én a szabadságot választanám. Kell a francnak szerelem..
ma 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Intelligens, érző ember egy kapcsolatban is szabad tud lenni.

Attól nem leszel rab, hogy ezeket a dolgokat együtt élhetitek meg. Ellenben lehetsz annak a késztetésnek, hogy mindig valami mást kell csinálnod.

Magam részéről: mire megyek az utazgatással és költözéssel szerelem nélkül?

ma 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Ha muszáj lenne választani, én a szabadságot választanám, mert az milliószor többet ad a szerelemnél. Viszont igazán jó kapcsolatban, hozzád illő partnerrel nem kell választani, mehet a kettő együtt is.
ma 19:04
 4/6 Katona Dius ***** válasza:
48%

Nem kell választan ifeltétlenül.

Ha normális a párod, akkor csinálhattok olyat is, hogy:

1. Együtt mentek el kirándulni.

2. Külön mentek el szórakozni.

Kültözni is lehet együtt.

ma 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:
33%

Gondolom fiatal vagy....nem kötelező lekötni magad.

Le kell ülni elmondani neki te mit szeretnél, és ő mit szeretne, ha ellentétes a jövőképetek akkor NE hitegesd és inkább szakíts vele.

ma 20:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Az nem elégítené ki az ilyesmi igényeid, ha nem költöznél, de utazgatnál, és átélnél különféle dolgokat?

Én biztos a szerelmet választanám, de reálisan nézve sosem leszel boldog, ha cserébe el kell nyomnod a személyes szükségleteid

ma 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!