Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen kifogást találnátok ki?

Milyen kifogást találnátok ki?

Figyelt kérdés

Tömören egyik kollégámmal eggyütt járunk munkába , ugyanazzal a vonattal. Lényeg , hogy kinem állhatom , mindent .. az egész stílusát. Még a jelenlegi munkám elején felvetödött ,hogyan jöhetnénk eggyütt is. Akkor még nem tudtam, hogy ilyen, azóta ezerszer megbántam. Kérdés, hogyan tudnám lerázni , hogy ne sértõdjön meg, mivel eggyütt dolgozunk.

Lenne más opció is amicel bejárhatok , sūrün mennek a vonatok , meg a buszok.

Lényeg , ti hogy adnátok be neki , hogy miért kell külön mennetek.

tegnap 23:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lekéstem a vonatot. Aj, nekem a busz jobb. Elköltöztem, már busszal járok.
tegnap 23:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Lekéstem vonatot max egyzer mukodik.. százodjára nem , állandó kéne.

Busz jobb. megkérdezi miért? Erre mit mondjak?😀

Elköltöztem azért nem opció, mert ugyanazon városok között közlekedünk.

Tehát attól még ,ugyanzon pályaudvarra van egy városnak, hiába költöztem 2 utcával odébb

tegnap 23:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezentúl később járok, mert szeretek sokáig aludni/ fáradt vagyok. Vagy hamarabb megyek, mert dolgom van.
tegnap 23:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Busszal jövök, mert azt jobban szeretem/korábbi vonattal, mert szeretek kényelmesen beérni/későbbivel, mert tovább alszom stb stb.
ma 00:30
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Korábbi vonattal mész mert munka előtt elmész pl:edzeni. Ha meg egyszer találkoztok a vonaton akkor azt mondod, hogy ma nem mentél mert elaludtál.
ma 00:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hazudnék, úgyis kiderül.

Reggel jobban szeretek olvasni, csendben lenni, pihenni, átgondolni az aznapi feladataimat, stb. Elég hosszú egy vonat, nem kell mindig együtt ülnötök.

ma 04:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, ugyanott szálltok fel a vonatra? Ha nem, akkor csak simán máshová ülnék és azt mondanám, hogy nem vettem észre vagy a tömegben örültem, hogy helyem lett.

Ha ugyanott szálltok fel, akkor meg menet közben olvass vagy hallgass zenét.

Egyébként miért utálsz vele együtt utazni? Miben nyilvánul meg a kiállhatatlansága?

ma 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!