Milyen kifogást találnátok ki?
Tömören egyik kollégámmal eggyütt járunk munkába , ugyanazzal a vonattal. Lényeg , hogy kinem állhatom , mindent .. az egész stílusát. Még a jelenlegi munkám elején felvetödött ,hogyan jöhetnénk eggyütt is. Akkor még nem tudtam, hogy ilyen, azóta ezerszer megbántam. Kérdés, hogyan tudnám lerázni , hogy ne sértõdjön meg, mivel eggyütt dolgozunk.
Lenne más opció is amicel bejárhatok , sūrün mennek a vonatok , meg a buszok.
Lényeg , ti hogy adnátok be neki , hogy miért kell külön mennetek.

Lekéstem vonatot max egyzer mukodik.. százodjára nem , állandó kéne.
Busz jobb. megkérdezi miért? Erre mit mondjak?😀
Elköltöztem azért nem opció, mert ugyanazon városok között közlekedünk.
Tehát attól még ,ugyanzon pályaudvarra van egy városnak, hiába költöztem 2 utcával odébb

Én nem hazudnék, úgyis kiderül.
Reggel jobban szeretek olvasni, csendben lenni, pihenni, átgondolni az aznapi feladataimat, stb. Elég hosszú egy vonat, nem kell mindig együtt ülnötök.

Kérdező, ugyanott szálltok fel a vonatra? Ha nem, akkor csak simán máshová ülnék és azt mondanám, hogy nem vettem észre vagy a tömegben örültem, hogy helyem lett.
Ha ugyanott szálltok fel, akkor meg menet közben olvass vagy hallgass zenét.
Egyébként miért utálsz vele együtt utazni? Miben nyilvánul meg a kiállhatatlansága?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!