Ha találnátok 1 millió forintot, és kiderülne hogy egy olyan ember vesztette el, akinek egy betegség kezelésére volt a félretett pénze, visszaadnátok?
Ha tudnám ki a tulaj akkor egyértelműen visszaadnám, betegségtől függetlenül.
1 millióval személy szerint nem vagyok se előbbre se hátra.Nem mondom, hogy nem örülnék neki, de az életemen nem változtatna. Másrészt viszont hiányozni jobban hiányozna ha ennyit elveszítenék.
Sajnálom, de a család az első. A szüleimnek adnám a pénzt, hogy állni tudják a saját kezeléseiket.
Ha esetleg a rendőrök kopognának, hogy hol a pénz, azt mondanám, hogy megijedtem, hogy vmi rabolt pénz, és eldobtam xy helyen (ahol természetesen nincs kamera). Fogalmam sincs, hogy mivel járna az a tett, hogy eltettem, de lehet, hogy leülném akkor, úgysem voltam még börtönben, és legalább a nép eltart :)
Vaagy... Kiszakítanék belőle mondjuk pár százezret, felvinném a rendőrségnek a maradékot, és azt mondanám, hogy így találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!