Mi a baj velem? Valami személyiségzavarom lehet?
Ugyan ez van velem is csak a vége rám sem igaz.
21F
99%-ban biztos vagyok benne, hogy nincs személyiségzavarod. De intelligensebb, okosabb sem vagy az átlagnál csak mert te annak hiszed magad. Ha intelligens lennél, akkor logikus oldalról tekintenél a helyzetre és belátnád, hogy a bulizó diákok nagy része is ugyanúgy elvégzi az egyetemet, ugyanazt eléri mint te, csak közben még élvezi is az életet, társasági életet él és tud nevetni, boldognak lenni. Ha nem más, akkor butább vagy az átlagnál, mert te csak csendben szenvedsz, nem örülsz semminek és azt hiszed ez okosabbá tesz másoknál, de akkor elég érdekes módon méred magadban az intelligenciát.
Akartam írni, hogy enyhén szólva egoista vagy, de látom rájöttél, kár, hogy nincs okod rá, de gondolom ez az utolsó kapaszkodód az életben, hogy ne törj meg.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
4.válaszoló: igen, erre én is gondoltam, hogy a társasággal van a baj, csak ekkor mindig felmerül bennem a kérdés, hogy mindig? mert mindig ilyen helyzetbe ütközök.. nem tudom már eldönteni, hol lehet az a társaság, akivel jól kijövök..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!