Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyedül is el tudod képzelni...

Egyedül is el tudod képzelni az életed? Rosszul látom a dolgokat amúgy ?

Figyelt kérdés

Nő nem volt konkrétan az életemben 8 éve akivel kapcsolatot akartam volna vagy amúgy lett volna . Előtte kb 20 kapcsolatom volt összesen…de nyilván így kb 25 éves koromig. Azóta csak pár fiatal lány jön össze, de leginkább csak leszednek anyagilag meg ahogy csak tudnak/tudnának mert hogy velük is be fejeztem egy ideje.

Tetszenek de közben gyűlölöm is már őket és így nem nagyon nem..egy pár kivétel van, de én is tehetek róla hogy nincs, egyszerűen már nem is akarok.

A barátokkal úgy vagyok hogy pár év alatt lecserélődnek mindig mert itt is vagy a pénzből lesz gond (főleg ha üzleti kapcsolat is van benne) vagy abból hogy ki mit mond kinek (de nem ilyen tini haver-barátság) vagy valami komolyabb baj is történik általában, tehát valami célja is van hogy van, de ezek is mindig úgy elbas..odnak hogy vége mindig az hogy meg utáljuk egymást, mindenki “egyedül” marad azzal a sok gonddal amit majd megold aztán megy egy következő társasághoz.

Tehát már szórakozni is egyedül járok.

A rokonaim nekem kifejezetten egy alattomos kígyók, tehát még ellenségeknek is jobbak mint bármi másnak.

Egy szóval a családom és kutyámon kívül amúgy senkim nincs, és válaszűleg már anyám apám sem lesz sajnos sokáig és ennyi volt.

Anyagilag jó helyzetben vagyok (de ez is folyamatosan romlik amúgy)

Tehát amúgy ki..ott kilátástalannak látom a jovomet, de közben meg most kb annak örülök hogy senkivel nem is kell talalkoznom kutyámon kívűl 😂 mi ez az egész ? Ennek így kéne történnie vagy hogy van az hogy így érzem jól magam (de csak azért mert nincs is más opció )

Hogy vagytok ti ezzel ? 32 f

tegnap 22:38
 1/3 anonim válasza:

2016 ban ismertem meg a ferjemet! Oszinten szerencsesnek erzem magam :)

Sajnos nem a regi idoket eljuk, felgyorsult a vilag, mindenkinek a legfontosabb a sajat elete es a celjai. Szinten nem vagyok baratkozos, 1-2 volt munkatarsammal tartom a kapcsolatot ( gyesen vagyok) de a hideg kiraz tole ha talalkoznom kellene veluk.

A csaladdal is ritkult a kapcsolat, elzarkozok kicsit, mar a sajat kiscsaladom az elso es a legfontosabb.

A gyerekkori baratsagok.is ezert ernek veget, szanaszet megyunk, mindenki ott vesz hazat ahol talal megyekkel.odebb.

Neked van penzed de nem sokan tudjak elmondani ezt. Aki gyereket nevel csaladja van, parja ott mar ketto csaladot is kell latogatni plusz a munka plusz az otthoni tennivalok nem igen van erre kapacitas..

Hat a lanyok teren, kicsit problemasnak erezlek, fenthordod az orrod hogy van penzed kozbe meg mindenki kihasznal.

tegnap 22:44
 2/3 anonim ***** válasza:
23%
Elkezdtem elolvasni, de kár volt... Szerencsére időben kapcsoltam és nem olvastam végig.
tegnap 23:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Én már csak úgy tudom elképzelni, és bele is nyugodtam. Igaz én már jóval idősebb vagyok.
ma 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!