Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz ha pasi létemre efféle...

Gáz ha pasi létemre efféle sorozatokat szeretek? Lent.

Figyelt kérdés
Warázslók a waverly helyből, indul a risza, sok sikert charlie, thunderman család, szóval ezeket szeretem, 30+ évesen. Nagyon gáz, ha másoknak ezt leírnám,/elmondanám?

#Teen nick sorozatok
nov. 16. 12:56
1 2
 1/12 Agnarr ***** válasza:
61%

Szerintem egyáltalán nem az. Az, hogy ki mivel tölti a szabad idejét és mi okoz neki felüdülést egy nehéz nap után, az csakis az ő dolga, amíg nem valaki más kárára történik. Én 26 vagyok, és bár többnyire már komoly témájú, felnőtteknek szánt sorozatokat és filmeket nézek, vannak olyanok, amik bár 18-as karikások, utálom nézni őket, mert túlkomplikáltak, vagy annyira fölöslegesen erőszakosak, hogy már nem lehet azonosulni velük. Ellenben van olyan Minimaxos sorozat, amit a mai napig szívesen nézek, mert egyáltalán nem bugyuta, nagyon jó karakter összjáték van benne, legalább annyira balhés mint az Éjjel-nappal Budapest és a Mónika show keveréke, de kevesebb feszültséggel, más szavakkal élvezhető még ennyi idősen is.

És még nem is tettünk említést a nosztalgia hatalmáról. Egyes sorozatok és filmek ennyi idősen már érezhetően bugyuták, de szerintem egyáltalán nem gáz, ha gyerekkori érzelmek miatt kötődünk hozzájuk.

nov. 16. 13:12
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
A varázslókat szerettem huszonéves korom elején.
nov. 16. 13:16
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem kérkednék vele. De ha neked ez okoz örömet ebben a sivár világban, akkor nyugodtan nézz gyerekműsorokat.
nov. 16. 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:
27%
Igen, nyilván valami mentális zavar lehet nálad, valami a gyerekkorodban kimaradt, érzelmi hatás és azt most pótolod be.
nov. 16. 13:28
 5/12 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem semmi gáz nincsen benne; nem is vagyunk egyformák, az érdeklődési körök is mások, szóval teljesen rendben van, ha valaki nemtől és kortól függetlenül ilyeneket kedvel és néz.

Nem kell rögtön mentális gondokat belengetni ilyenek miatt.

nov. 16. 18:33
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Én meg 40 évesen simsezek 🤣
nov. 16. 19:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Én meg most néztem meg a Lilo és Stitchet. 40+ vagyok. És? Néha kell egy kis lazulás, egy kicsit elvonulni a túl komoly, és komor dolgok elől.

A helyzet az, hogy nagyon sokan néznének "komolytalanabb" dolgokat is, csak van egy kulturális gát, ami ezt nem engedi. És ha már nagyon pszichologizálni akarunk, akkor ez az, ami mentális problémákat tud okozni. Rengetegen néznének meséket, rajzfilmeket, vagy játszanának "gyerekes" játékokkal, de nem tehetik, ami frusztrációt okoz, és ez legtöbbször tagadásban, néha még agresszióban is megjelenhet.

nov. 16. 20:23
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

7

Tuti hogy nincs családod ill. akik ilyen korban ilyesmikkel töltik idejüket.

Nekem sincs és nem is tervezem, de én ilyesmikből már kinőttem, megkomolyodtam és értelmesebb dolgokkal töltöm a szabadidőmet, de mindenki maga tudja, mikor érik be. Van aki soha. :P

nov. 16. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyen emberek vannak többségben (mint ahogy a válaszok is mutatják) szóval nem lesz bajod, ne aggódj.

Az meg, hogy gáz-e... Szerinted gáz, ha valaki felnőttként kb csak bébi ételt eszik, és a régi rácsos kiságyában alszik, mert ennél komplexebb dolgokra nincs is igénye? Mert a gyerekműsorokon való függést kb ezekhez tudnám hasonlítani.

Mindegy, felőlem azt néz mindenki amit akar, engem nem érint a dolog.

...Na jó, max annyiban érint, hogy magyar fórumokon, vagy épp blogokon konkrétan lehetetlen értelmes beszélgetéseket folytatni a médiáról, mert az emberek többsége meg van rekedve, nem képes értelmezni az ég világon semmit, ami egy mesénél mélyebb tartalmú (sőt, sokszor még azt sem teljesen)

Legyél intelligens, gondolkodj, használd az agyad, műveld magad, és néha nézz mást is, és akkor nem gáz ha ilyeneket is nézel.

nov. 17. 00:28
 10/12 anonim ***** válasza:

#10 Tudom, hogy az ilyen színvonalú "hozzászólásokra" bölcsebb lenne nem reagálni, de azért tegyük már tisztába a dolgokat!

A párhuzamod egy óriási ferdítés. Túl azon, hogy teljesen különböző jellegű, tehát össze nem egyeztethető dolgok között próbálsz párhuzamokat vonni, még azt is rosszul csinálod. Bébiételt emlegetsz, miközben a kérdező által említett sorozatok nem kisbabáknak készültek.

De akkor visszkérdezek: te ezek szerint semmi olyasmit nem eszel, és nem iszol, amit tizenévesen szerettél?

Függésről meg szó sem volt, de igazából még kizárólagosságról sem.

Ezek után az, hogy te beszélsz intelligenciáról, hogy is mondjam... hatalmas öngól.

nov. 17. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!