Gáz ha pasi létemre efféle sorozatokat szeretek? Lent.
Szerintem egyáltalán nem az. Az, hogy ki mivel tölti a szabad idejét és mi okoz neki felüdülést egy nehéz nap után, az csakis az ő dolga, amíg nem valaki más kárára történik. Én 26 vagyok, és bár többnyire már komoly témájú, felnőtteknek szánt sorozatokat és filmeket nézek, vannak olyanok, amik bár 18-as karikások, utálom nézni őket, mert túlkomplikáltak, vagy annyira fölöslegesen erőszakosak, hogy már nem lehet azonosulni velük. Ellenben van olyan Minimaxos sorozat, amit a mai napig szívesen nézek, mert egyáltalán nem bugyuta, nagyon jó karakter összjáték van benne, legalább annyira balhés mint az Éjjel-nappal Budapest és a Mónika show keveréke, de kevesebb feszültséggel, más szavakkal élvezhető még ennyi idősen is.
És még nem is tettünk említést a nosztalgia hatalmáról. Egyes sorozatok és filmek ennyi idősen már érezhetően bugyuták, de szerintem egyáltalán nem gáz, ha gyerekkori érzelmek miatt kötődünk hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!