Lányok. Volyan pasi, aki nagyon bejött nektek, de a barátnőitek, vagy a családotok reagálása miatt inkább nem jártatok vele?
Figyelt kérdés
vagy ilyenkor nem veszitek figyelembe mások véleményét?nov. 3. 10:57
2/5 anonim válasza:
Nem. De olyan már volt hogy a pasi az anyja miatt dobott ki mert az anyjának nem jöttem be.
3/5 anonim válasza:
Volt hogy a családomnak meg a barátaimnak nem tetszett, de nem foglalkoztam ezzel. Az én életem az én dolgom.
5/5 anonim válasza:
Fú, Köbüki... Volyan... 😂 Igyekszem nem foglalkozni mások véleményével, elvégre az én életem, nem az övék. Elmondhatják a véleményüket, feltéve, ha normálisan, nem tolakodó stílusban csinálják, esetleg meg is köszönöm nekik, de nem az alapján fogok az adott ember mellett vagy ellen dönteni. Szóval ilyen mértékben nem tudnak befolyásolni. Nem is szabad ezt hagyni szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!