Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzik egyesek hatalomnak...

Miért érzik egyesek hatalomnak, ha egy életre megvonják magukat a másiktól?

Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, amikor durva és jogos okai vannak, hanem ilyen mondvacsinált, öncélú, önkényes, önérdekű, önkényelmű okokból.
2023. máj. 18. 18:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/173 anonim ***** válasza:
78%

78-as válaszra a válaszom.

Ha valami nekem nem jó, bármi okból, akkor magammal szemben lenne inkorrekt, ha szóba állnék azzal, akivel legszívesebben nem tenném.

Nekem mindegy, hogy valakinek milyen autója van, vagy milyen pozíciót tölt be. Ez csak egy példa volt. De! Csalódtam úgy nagyon nagyot emberben, hogy kizártam az életemből. Szerinte semmiség miatt, azt szajkózta, amit te, hogy ő most is ugyanaz az ember. Én nem láttam annak. Pont. És nem érdekelt sem a magyarazkodása, sem a dühe. És nem párkapcsolatrol volt szó, mielőtt valaki azt hiszi, hogy valami sértett házastárs vagyok.

További jó parttalan vitatkozást!

2023. máj. 19. 20:57
 82/173 anonim ***** válasza:
82%
Süt belőled a rosszindulat, kérdező! Nem olvastam az összes választ, de nem emlékszem, hogy bárki rosszat kívánt volna neked. Te viszont szórod a rosszkívánságokat! Ez például olyan, amit soha senkitől nem tolerálok. Legyen az közeli, vagy távoli ismerős. De ez biztosan az én jellemhibám. Majd hátha egyszer megjavulok.
2023. máj. 19. 21:01
 83/173 anonim ***** válasza:
4%

#82:

Hahó, te miről beszélsz? Minek írsz, ha azt se tudod miről van szó, mert nem olvasod el? Beleálltak a kérdezőbe, személyeskedtek, hogy nem csoda hogy nem beszélnek vele, mert idegesítő meg ilyenek. Azt se tudják ki ő, semmit nem tudnak, csak annyit láttak belőle, hogy jogosan kiakad. Mellesleg akiben annyi empátia sincs, hogy megértse, ha egy ilyen dolog szarul esik az embernek, az szerintem is hasonló sorsot érdemel.

2023. máj. 19. 21:09
 84/173 anonim ***** válasza:
82%
Hát én biztosan nem akarnék egy olyan emberrel kapcsolatot tartani, mint amilyen a kérdező. A fenének kellene az életébe egy olyan ember, aki mindent rosszindulatúan kiforgat és szórja az ocsmányságokat meg a rosszindulatú kívánságokat, miközben magát mindennél többre tartja. Persze ezt is kiforgatná úgy, hogy micsoda mondvacsinált ok, valójában te vagy az, aki blablabla, amit már tízszer leírt. Bár szerintem csak troll, nem lehet valaki alapból ennyire hülye.
2023. máj. 19. 21:13
 85/173 anonim ***** válasza:
78%
A 83-as a kérdező egy másik profilról.
2023. máj. 19. 21:14
 86/173 anonim ***** válasza:
0%

#85:

Csak gratulálni tudok. Ha valaki átérzi a másik ember helyzetét, azt biztos csak a kérdező lehet másik profilról. De látjátok, pontosan erről beszélt. Az ilyen játszmáitokról, mint itt ez is. Szánalmasak vagytok😂😂

2023. máj. 19. 21:17
 87/173 A kérdező kommentje:

85! Tehát ha valaki nem ért veletek egyet, vagy netán véletlenül velem ért egyet, az nem is lehet más, csak én egy másik profilról? Szélsőséges gondolkodás ez.

82! Ha nem olvasod végig és úgy írsz, akkor mennyire vagy hiteles? Ha most azt mondom hogy hülyeségeket beszélsz, vagy udvariasabban hogy nem releváns amit írsz, az is rosszindulatú kötekedés? Mi számít rosszindulatú kötekedésnek, az hogy nem értenek egyet veled? Ezt nem rosszindulatú kötekedésnek hívják hanem önérzetességnek.

2023. máj. 19. 21:18
 88/173 A kérdező kommentje:
Mert ha velem személyeskednek az rendbe van, de ha én személyeskedek, akkor mindenféle undorító rosszindulatú sz**házi vagyok, még akkor is, ha a személyeskedéseket reagálom le. Aha. Intelligens de tényleg. :D
2023. máj. 19. 21:25
 89/173 anonim ***** válasza:
85%

Nem érdekel a kötekedés. Rosszakarat rosszat kívánni a másiknak. Maganyt kívántál peldául. Én nem kívántam neked rosszat, már ne is haragudj. Nem tudom, hogy mi nem releváns mivel. Mindenkibe szorult annyi empátia, hogy elhiszi a kérdezőnek, hogy rosszul esik neki, ha nem tartják vele a kapcsolatot. Senki nem ezt kérdőjelezte meg. Azt nem érti senki, hogy ahelyett, hogy elfogadná, hogy a barátja/barátnője/jószomszédja már nem tartja a barátjának ő azon vekeng, hogy volt-e joga a másiknak kizárni őt az életéből. Erre mondjuk mi, akik egyet ertünk, hogy igen, volt joga, ha ő már nem szeretne barátkozni vele. Mert az embernek elvitathatatlan joga megválasztani, hogy kivel barátkozik.

A kérdező a barátja akarata ellenére akarja a kapcsolatot fenntartani. Vagy legalábbis elvárná a barátjától, hogy úgy barátkozzanak, hogy a másik fél ezt nem szeretné, mert a kérdező szerint neki alanyi jogon jár a masik barátsága.

2023. máj. 19. 22:06
 90/173 A kérdező kommentje:
Na majd ha elolvasod az összes kommentet és nem ilyen olcsó "nem érdekelnek a szidkozódások" böffenettel jössz, sértetten hogy jááááj nem kívántam rosszat, akkor majd lesz miről beszélnünk. Süt hogy nem érted hogy mi van, csak keresed a sértődés és a hiszti lehetőségét. Így meg értelmetlen beszélni. Mi van ha nem rosszindulatból hanem tanulási célzatból kívántam ezt, hm? Az kizárt? Van az a mondás hogy okos gondolkodik, buta ítélkezik. Vállalod?
2023. máj. 19. 22:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!