Miért érzik egyesek hatalomnak, ha egy életre megvonják magukat a másiktól?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, amikor durva és jogos okai vannak, hanem ilyen mondvacsinált, öncélú, önkényes, önérdekű, önkényelmű okokból.2023. máj. 18. 18:32
171/173 anonim válasza:
Ez a "kiüresedett a barátság" duma is "mekkora találmány". Akinek a társasága kínossá válik, mert elkezdett máshol tartani az életbe mint én, más a véleménye valamiről mint nekem, nem szimpi a párja, meg egyéb ilyen súlyos "kapcsolatnyíró" dolgok, elkezd bezárkózni aziránt az ember iránt, mind kommunikációilag, mind máshogy, majd amikor a másik is belefárad hogy próbálkozza fenntartani a barátságot, kidobja az életéből, mondván, hogy kiüresedett a barátság. Párkapcsolatnál ugyanez. Ahogy egy bölcs öreg mondta: Hányok rátok.
172/173 A kérdező kommentje:
Látom van itt még élet.
Na tehát! Ha engem lehetett provokálni, akkor én is megtehetem:
Miért tartjátok azt normálisnak, hogy akit ellöktetek magatoktól, de valami kell tőle, vagy valamiért pont rá van szükségetek, előszeditek arra az időre, és arra az időre úgy viselkedtek vele, mint amikor "minden rendben volt"?
(Próbáljatok meg a kérdésre válaszolni, és nem arra, amit hallani szerettetek volna, mert az nem érdekel.)
2023. jún. 21. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!