Miért érzik egyesek hatalomnak, ha egy életre megvonják magukat a másiktól?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, amikor durva és jogos okai vannak, hanem ilyen mondvacsinált, öncélú, önkényes, önérdekű, önkényelmű okokból.2023. máj. 18. 18:32
151/173 A kérdező kommentje:
Tudod ezt bizonyítani valamivel?
2023. máj. 23. 16:20
152/173 A kérdező kommentje:
Kínos csend. ;)
2023. máj. 23. 16:48
154/173 anonim válasza:
146, tudok saját példát hozni, ami idén év elején történt meg velem. Egy barátom "megvonta magát tőlem". Okot nem tudok, írtam neki egy üzenet, hogy sajnálom, ha valamivel megbántottam. Ő meg visszaírt, hogy "már nem ad neki semmit a barátságunk", ezért nem keres. Nem tudom, hogy mégis megbántottam-e valamivel, amit nem mond el, vagy tényleg csak ennyi, de minden jót kívántam neki és ennyi. Hogy rosszul esett-e? Igen, de tiszteletben tartom a döntését. Nem zaklatom és nem fogom többé keresni. És nem írtam ki ide kerdést, hogy milyen már, hogy öncélú, önkényelmű okokból megvonja tőlem a társaságát. Az életem megy tovább nélküle is.
155/173 A kérdező kommentje:
153!
Kérdés volt, nem válasz.
Megbuktál nyelvtanból, mi?
2023. máj. 23. 19:05
156/173 anonim válasza:
154 nem voltál jó neki már semmire. Majd megkeres ha kell valami.
157/173 A kérdező kommentje:
Más országokban összetartóbbak, lojálisabbak, és tisztelettudóbbak egymással az emberek, nem ilyen önző, énközpontú, önérzetes, sérültek. Nem csodálom hogy lenéznek minket, csak azokat sajnálom, akik nem ilyenek (magyarul normálisak) és rajtuk csattan más országok megvetése (gyakran pofonja) ha meg mer szólalni a saját anyanyelvén.
2023. máj. 23. 19:18
158/173 anonim válasza:
És még a kerítés is kolbászból van!
159/173 A kérdező kommentje:
Na jó, el ne kezdj itt politizálni!
2023. máj. 23. 19:30
160/173 anonim válasza:
159, dehogy kezdek! Minek nézel engem? Fideszesnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!