Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzik egyesek hatalomnak...

Miért érzik egyesek hatalomnak, ha egy életre megvonják magukat a másiktól?

Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, amikor durva és jogos okai vannak, hanem ilyen mondvacsinált, öncélú, önkényes, önérdekű, önkényelmű okokból.
2023. máj. 18. 18:32
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/173 A kérdező kommentje:
Ha mondja az más.
2023. máj. 19. 23:46
 102/173 anonim ***** válasza:
96%
Több embert is kizártam már az életemből több ok miatt. Nem hatalomnak éreztem, hanem szükséges lépésnek. Mint amikor kertészkedés közben kiszeded a gazt.
2023. máj. 20. 09:27
 103/173 anonim ***** válasza:
94%
Én anyai nagymamámmal szakítottam meg a kapcsolatot, mert anyámat, a saját lányát pszichiátriára juttatta. De ő (mármint anyai nagyanyám) meg egy szentnek látja magát, és az ő szemében én vagyok a rossz (sose voltam neki elég jó, meg senki, még apám sem, aki betegségben is kitart anyám mellett 40 éve, pedig rohadt nehéz egy ilyen beteggel).
2023. máj. 20. 10:41
 104/173 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék: Nem azt mondom hogy ezek nem szomorú történetek, a valóságtartalmukat sem vonom kétségbe, és azt sem mondom hogy nem volt ez tőletek jogos. Csak ezeknek nem itt van a helyük. A nyitányban kiírtam, hogy nem a jogos okokra gondoltam, ezek meg jogos okok, ez rendben is van.

Bár igaz ami igaz, ettől függetlenül hogy nem relevánsak, legalább értelmes hozzászólások, nem úgy mint fentebb néhány (vagy egy, de több fiókról író) trollé.

2023. máj. 20. 19:47
 105/173 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező

Mondj példát kérlek az általad említett mondavcisnált okokra. Például veled milyen eset történt?

2023. máj. 21. 18:30
 106/173 anonim ***** válasza:
78%

Én azért gondolom relevánsnak nagyanyám példáját, mert ő sem érzi nyomós oknak, ami miatt nem tartom vele a kapcsolatot.

Te pedig nem írtál konkrétumot, így az is lehet, hogy csak a ChatGPT lett bekötve az oldalra, és azzal csevegünk ebben a kérdésben.

2023. máj. 21. 18:34
 107/173 anonim ***** válasza:
78%
+1 szavazat a mondvacsinált okra. Kérdező, elő a farbával! Mit követtél el a barátod ellen, aki megvonta a társaságát tőled?
2023. máj. 21. 18:43
 108/173 A kérdező kommentje:

A nyitány szövege miatt NEM releváns, amit kb. úgy 5000x bemásoltam Ezaz amit nem szeretnétek érteni, csak viccesnek találjátok, hogy állandóan bemásolom.

"Mit követtél el a barátod ellen, aki megvonta a társaságát tőled?"

Ez pedig megint egy értelmezhetetlen kérdés, mint hogy miért lettem letiltva. Nem tiltott le senki, élőben történt a kapcsolatmegszakítás, de social mediaban nem volt tiltás, tehát olyanra, hogy miért lettem letiltva, nem tudok válaszolni.

Mi az a ChatGPT?

2023. máj. 22. 06:47
 109/173 A kérdező kommentje:

A témát meg már mellesleg rég lezártam volna, ti tartjátok fent, rám fogva, hogy fenntartom a csevegéshez.

Be szokott ez jönni bárhol is, hogy ha csináltok valamit valakivel, ráfogjátok hogy ő csinálja ezt, hogy rólatok le menjen a lászat? Nagyon ratyi. ;)

2023. máj. 22. 06:49
 110/173 anonim ***** válasza:
100%

108 kérdező: nem azt kérdezte az általad idézett válaszoló, hogy miért lettél letiltva, hanem hogy mit követtél el, ami miatt az illető megszakította veled a kapcsolatot.

"élőben történt a kapcsolatmegszakítás"

Na erre válaszolj: miért? Mivel indokolta a másik ember, hogy megszakítja veled a kapcsolatot?

2023. máj. 22. 08:51
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!