Miért érzik egyesek hatalomnak, ha egy életre megvonják magukat a másiktól?
Önkényelmű?
68-as voltam. Bárkinek joga van végleg megszakítani a kapcsolatot bárkivel, akivel úgy érzi, hogy nem szeretne tovább bármiféle kapcsolatot fenntartani. Értsd ezt úgy, hogy ha egy kedves barátom mond nekem bármit, ami NEKEM nem tetszik és ezek után én nem tudok vele jó szívvel barátkozni, akkor a tótágast is állhat akkor sem fogok vele szóbaállni. Az, hogy szerinte mondvacsinált az ok és ő sértve érzi magát, mert megszakítom a kapcsolatot, az nem az én dolgom. Időt, energiát csak olyan emberre szánunk, akivel szívesen vagyunk együtt.
Hadoválsz, össze-vissza beszélsz, de lényege nincs. Fárasztó feled beszélni, idegesítő vagy. Tök megértem, hogy valaki nem akarja hallgatni ezt a halandzsa, parttalan okoskodást.
Ismertem én is ilyen embert, rendesen leszívott, ha vele kellett beszélnem, mert sosem jutottunk egyről a kettőre, nagyon sok szóval mondott nagy semmit, a saját intelligenciáját pedig erősen túlbecsülte.
71! Már vártam az ilyen megnyilvánulást hogy "idegesítő vagy, nem is csodálom hogy így, meg így, meg így állnak hozzád."
De ez az általános gyakoris visszavágás azért nem hiteles, mert ha mondjuk visszavágok egy trollnak aki személyeskedik, ugyanabban a hangnemben, amiben személyeskedik, akkor ez elég olcsó támadás, hogy "nem csodálom hogy ennyien utálnak, mert idegesítő vagy." Csodálkozom hogy egy ilyen sokszor megbukott módszert még valaki erőltet. ;)
Ugyancsak nem lehet ezt mondani, amikor a válaszolók többször nem akarják érteni a kérdést, és már a kérdező megunja százszor elmagyarázni, és kicsit már szarkasztikusan reagál emiatt.
Ha már ennyire csak a bepróbálkozás megy, legalább valami újat és kreatívat már, ne ilyen régi, poros, nem működő marhaságot már. Mert még ha működne és hiteles lenne ez ezredjére is, még azt mondanám, hogy ez igen. Ha egyszer működik. De ha egyszer nem működik. :D
74! Az ok mindegy? Na ez volt eddig a top komment (legalulról).
Akkor is mindegy, ha csak egész egyszerűen úgy döntött hogy megunta a társaságát, vagy nem akar vele égni az új párja előtt hogy szóba áll vele, hogy hogy az új munkahelyén nem vele azonos szintű pozícióba dolgozik, még ha emberileg nem is változott? (Mert hogy ilyen is van)
De egy magányra méltó vagy te is.
Megy a hiszti bizony. Szóba került valami amit csinálnak, és ki kérik maguknak hogy mi az hogy szóba meri ezt valaki hozni. Mintha félnének attól, hogy össznépi elgondolkodás lenne belőle, és a továbbiakban már nem fognak tudni így rafkózni.
El lehet azon gondolkodni, hogy ha felháborodtok azon, hogy szóba kerül ez a dolog, akkor lehet hogy nem annyira korrekt dolog ez, különben nem háborodnátok fel. ;)
Hát neked is ugyanazt tudom kívánni, mint valakinek pár sorral feljebb. Akkor megnézném ugyanezt a sértett, felháborodott, önérzetes arcoskodást, amit itt elnyomtál. :D
Itt tényleg egyesek jellemhibáját adóztatni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!