Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzik egyesek hatalomnak...

Miért érzik egyesek hatalomnak, ha egy életre megvonják magukat a másiktól?

Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, amikor durva és jogos okai vannak, hanem ilyen mondvacsinált, öncélú, önkényes, önérdekű, önkényelmű okokból.
2023. máj. 18. 18:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/173 A kérdező kommentje:

A nyitányban leírtam, hogy nem komoly jogos okokról van szó, hanem mondvacsináltakról. Innentől kezdve csak és kizárólag azért nem volt értelmezve a kérdés, mert akik ezt csinálják (Ti), sértve érezték magukat, és jöttek a primitív személyeskedések, és most azzal véditek magatokat, hogy rám mondjátok hogy hisztizek, amit ti csináltok. A következő hozzászólásaitokban jó lenne ha intelligenciát is mutatnátok, nem csak primitívkedést.

És van olyan hogy mondvacsinált okokból. Mi zárja ki?

2023. máj. 18. 19:48
 32/173 anonim ***** válasza:
91%

"A nyitányban leírtam, hogy nem komoly jogos okokról van szó, hanem mondvacsináltakról"

Legalábbis szerinted. De az adott személy attól még érezheti azt teljesen jogos oknak.

A sikeres társas együttélés egyik kulcsa: ne kérdőjelezd meg mások érzelmeit.

Attól még, hogy te nem érzed jogosnak, attól még ő gondolhatja komolyan.

És végülis a saját életéről van szó, így elsősorban a sajt érzése lesz mérvadó, nem a te évleményed.

2023. máj. 18. 20:02
 33/173 anonim ***** válasza:
82%
Nektek is kuld privatot?
2023. máj. 18. 20:04
 34/173 A kérdező kommentje:
Senkinek nem küldtem privátot és nem is fogok. Ne próbálkozz be ilyen hü*yeségekkel! Nem a te értelmi szinteden vagyok.
2023. máj. 18. 20:05
 35/173 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk jó lenne tudni az egész történetet, legalább nagy vonalakban. Pl. mivel sértetted meg? -Mik azok a szerinted "mondvacsinált" okok, amiért nem akar veled kapcsolatba kerülni?
2023. máj. 18. 20:06
 36/173 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, személyeskedés és sértegetés helyett tudnál inkább a a 34es válaszra reagálni?

Komolyan... kapsz értelmes választ, de azt ignorálod, viszont minden egyében felkapod a vizet, provokálsz vagy engedsz mások provokációjának.

Intelligens vitát kértél, de ehhez te is kellesz.

2023. máj. 18. 20:08
 37/173 anonim ***** válasza:
100%

Új válaszoló vagyok

Megakadt a szemem az utolsó kommentedben található "minden előzmény nélkül" részen. Álltam már mindkét oldalon, azaz szakítottak meg velem barátságot és én is szakítottam már meg. Tapasztalataim alapján mindig vannak előzmények!

Első előzmény: Felszínessé válnak a beszélgetések, ritkulnak a találkozók. Ezt még érzékeli a másik fél.

Második előzmény: Aki távolodik, elmondja mi baja a másikkal, de süket fülekre talál. A másik degradálja a problémát, ezáltal ezt az előzményt nem érzékeli.

Harmadik előzmény: A "mi a baj?" kérdésekre adott válasz: "semmi". A távolodó fél nem ismétli el a korábban kimondott problémákat, mert már egyszer semmibe vették. A másik fél nem érzékeli súlyosabbnak ezt a szakaszt, mint az elsőt, mert számára még mindig nincs probléma.

Negyedik előzmény: A bizalom megtört, ezért a távolodó fél semmilyen személyes ügyet nem oszt meg a másikkal.

Ha a negyedik pont után a másik fél rámenős vegzálásba kezd, az egyenes út a "meglepetés szerű" eltűnéshez.

2023. máj. 18. 20:21
 38/173 anonim ***** válasza:
100%
közben már nem az utolsó kommented amire hivatkoztam, de lassan írok. :) ezt nézzétek el nekem.
2023. máj. 18. 20:22
 39/173 A kérdező kommentje:
36! Attól lesz intelligens a vita hogy rám fogod mind azt, amit csinálsz? Gondolok itt a személyeskedésre, sértődésre. Volt egy két jó válasz amivel egyet értettem. De csak egy két.
2023. máj. 18. 21:31
 40/173 anonim ***** válasza:
85%
Jó, akkor ne reagálj érdemben a kérdésedre adott érdemi válaszokra. Ha te szereted ezt a hatalmat, amivel megvonod magadat a válaszolóktól, szíved joga, bár eléggé mondvacisnált hisztinek tűnik.
2023. máj. 18. 21:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!