Szerintetek nem lehet, hogy egyes pszichológusok csak azt mondják, amit gondolnak/amit megéri nekik mondani/ami a hatalomnak kedvező?
Hülyeség azt állítani, hogy a pszichológia nem ismeri el az introvertáltságot, ötven éve kutatják ezt a területet, és a statisztikákon túl mind találkozunk vele az életünkben. Nekem az az érzésem, hogy nekik mással van bajuk. Nem adtál elég infót ahhoz, hogy ítélkezzünk. Írják konkrét példát kontextussal együtt.
Nyilván azt mond, amit gondol, de ez csak akkor ér valamit, ha az megalapozott. Ha nem tudja alátámasztani a véleményét, akkor nem hiteles szakember.
Nem értem, hogy a hatalomnak ehhez mi köze van. A társadalom várja el valamennyire az extrovertáltságot. Oldalakat lehetne írni arról, hogy hol hibádzik a jelenlegi hozzáállás, de alapvetően szükségünk van extrovertált skillekre az érvényesüléshez.
Hogy normális-e? Ezen is sokat lehet vitatkozni, mivel igen sokakat érint és van jó és rossz oldala is. Abban viszont biztos vagyok, hogy ha gondot fordítunk erre a nevelésben, önképzésben, akkor látványos eredményeket is el lehet érni, azaz ez nem egy betonstabil állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!