Miért érzik egyesek hatalomnak, ha egy életre megvonják magukat a másiktól?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, amikor durva és jogos okai vannak, hanem ilyen mondvacsinált, öncélú, önkényes, önérdekű, önkényelmű okokból.2023. máj. 18. 18:32
1/173 anonim válasza:
Megvonják magukat a másiktól?
Ez mit jelent? Megszakítják vele a kapcsolatot?
Mondj már eg ypéldát arra, amire gondolsz.
4/173 A kérdező kommentje:
1# Igen arra, hogy megszakítja vele a kapcsolatot, és az életbe nem hagyja hogy megbeszéljék a dolgokat, kibéküljön vele.
2023. máj. 18. 18:49
5/173 A kérdező kommentje:
Ez ilyen kisebbségi komplexus, elnyomás levezetés, sárbatiport önbizalom kompenzálás?
2023. máj. 18. 18:49
6/173 anonim válasza:
Szerintem arra gondolsz, mikor párkapcsolatban a hölgytől nem kapsz p*ncit. Ha ez van, akkor annak oka van. Lehet, megbántottad valamivel. Kommunikálni kell normális hangnemben.
7/173 A kérdező kommentje:
Személyeskedő#
Mert másmilyen emberikapcsolat nem létezik csak párkapcsolat? Csak párkapcsolatban szakítják meg emberek a kapcsolatot egymással?
2023. máj. 18. 18:51
8/173 A kérdező kommentje:
Bármilyen emberi kapcsolatra gondolok itt, nem feltétlenül párkapcsolatban. Nem hinném hogy minden ilyesmi emberi kapcsolat megszakítása azért van, mert nem kap p*ncit.
2023. máj. 18. 18:52
9/173 A kérdező kommentje:
Lehetne józanul és személyeskedés nélkül? Én sem sértegettelek.
2023. máj. 18. 18:54
10/173 A kérdező kommentje:
Azt hiszem megértettem a kérdést. Sokan csinálják ezt rafinériából, kényelemből, ezért nem fogja senki elmesélni, különben elárulnátok "taktikátokat" és ki kéne találni mást, mert a mondvacsinált okokkal már nem jönnétek ki jól belőle a továbbiakban. Köszönöm az akaratlanul is megadott válaszotokat.
2023. máj. 18. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!