Miért érzik egyesek hatalomnak, ha egy életre megvonják magukat a másiktól?
A választ meg egyébként már megkaptam a kérdésemre. Hisztikkel, sértődésekkel, személyeskedésekkel (amik utána azzal vannak kivédve, hogy rám van fogva, hogy én csinálok) mit foglalkozzak még?
Van az a szint, amikor a butaság még vicces, de ez már rég nem az.
Még ha ez még a nevethető butaság lenne, akkor még esetleg. De így...
"Van az a szint, amikor a butaság még vicces, de ez már rég nem az."
Hát látod, ebben egyetértünk.
40! De ismerős mondatok. Sokat gondolkodtál rajtuk? :)
Érdemi válasz az pl. a 15-ös volt. De nem nézem ki belőled hogy az te voltál. Na most lehet köpködni azoknak, akiknek nem értek egyet a válaszával. :D
Egyre jobban totál azt látni, hogy rengetegen röffentenek egy kérdést, amihez lassan fordítószótár kell, hogy mi is a lényeg benne...
Nem érzik "hatalomnak" ezt a tulajdonságot. Vannak, akiknek nincs problémamegoldó képességük, így lezárnak. Vannak, akik nem tudnak/akarnak mit kezdeni a másikkal, így ezt az utat választják. Sokan azt hiszik, hogy a másik szívtelen, mert ezt tette. De valójában sokukat lelkileg ugyanúgy zavarja, hogy lezárt a másik irányába, csak nincs mersze újraindítani a beszélgetést, a kapcsolatot.
Nem jó ez egyik félnek sem...
44. Vagy inkább nem érdekli a másik felet.
Esetleg megmagyarázza magának, hogy a sors akarta így, azt le van a kérdés zárva, közömbösen.
Hát pedig a 14es (am korábban a 15ös volt) és a (jelenleg) 32es is az én válaszom.
Igazából az a helyzet állt elő, hgo yminket érdekel a kérdés, a kérdezőt meg nem. Jó szórakozást ehhez..
Akkor 15.
Ez megint egy bepróbálkozás volt, hogy nem érdekli a kérdezőt, azt a technikát alkalmazva, hogy az embereket úgyis az érdekli amit hallanak valamiről, nem azért, ami van, illetve az utolsó információ, mert úgysem görgetnek vissza. Pont olyan gagyi próbálkozás, mint a másik trollé, hogy priviket irkálok. Azért jó lenne ha egy kicsit magasabb színvonalat is vinnétek be a kommunikációba, mert ez így nagyon gagyi. Nem engem égettek vele.
És hogy ne érje szó a ház elejét, hogy nem törődök a válaszokkal: Volt itt egy ilyen 21-es böffemény (ha már személyeskedtek, akkor én is személyeskedhetek), hogy mit képzelek magamról, hogy jogom van a másik emberhez. Akkor most meg fordítom a kérdést:
Hogy jöttök ahhoz, hogy megsértődjetek egy kérdésen, amiben nem vagytok megemlítve, és nem a konkrét cselekedeteitekről írtam?
Sok értelmes válaszra nem számítok.
Én vagyok a 21-es. (A "böffemény" szó nem létezik amúgy. De mindegy is.)
A véleményem még mindig ugyan az. Miért erőszakoskodsz olyan emberrel, aki valamiért nem akar veled lenni? Teljesen mindegy, hogy mi az oka rá. El kell fogadni. Nem vádaskodni, nem beleképzelni, hogy ő "hatalmat" akar. (Nem tudom, honnan veszed. Milyen hatalom, ha hallani sem akar rólad?)
Miért? Mert lényegtelen, hogy te "megengeded-e" neki, hogy ne akarjon veled lenni. Ha szerinted hülyeség, értelmetlen, ő ettől önző, egy rohadék, maga a saátán, akkor sem vátoztatsz azon, hogy ő így érzi, és mint szabad ember, azt csinál, amit akar.
Kérdezgethetsz itt mindket. Lehet a mániád az a másik ember. De ettől még az érzései nem változnak. Nem fog szeretni. Nem fog visszamenni hozzád.
De ha belegondolsz, az ő szemszögéből meg pont te vagy az önző, mert azt hiszed, hogy mivel te még mindig vele foglalkozol, ezért tuti ő is veled. Pedig sanszos hogy ő már totál elengedte a dolgot és nem érdekled, boldok úgy, ahogy most van az élete.
Megmagyarázhatod itt nagy szavakkal, hogy de ő mégis mit képzel magáról, meg "rafinált" meg mittudomén. De nekem ez olyan, mint mikor Valakit meg akarnak állítani, mert kicsivel gyorsabban hajtott autóval, ezért elüti a rendőrt és elkezd menekülni. Egy kellemetlen helyzetből csinál sokkal rosszabbat.
Pont ezt csinálod te is.
Mivel nincs jogod senki társaságára, idejére, gondolataihoz és érzelmeihez, ezért nincs olyan, hogy "jogtalanul megvonja magát" tőled. Mindenkinek egy élete van, egy kicsit is értelmes ember nem fogja az idejét olyanra pazarolni, aki nem ad semmi pozitívat hozzá.
Szakítottam meg kapcsolatot ismerősökkel több ok miatt is és volt, hogy próbáltak volna visszajönni az életembe, de kivétel nélkül kizártam őket. Nem kell se irigy barát, se rasszista haver, se utálatos rokon.
Mindennek oka van, legfeljebb te nem vetted észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!