Miért érzik egyesek hatalomnak, ha egy életre megvonják magukat a másiktól?
Tehát azok, akik valakiket szerettek, sok szép közös emlék és élmény kötődött hozzájuk és nem szeretnék elveszíteni mert érző emberek, de egy apró hülyeség miatt ki ellökték maguktól, azok ha jól értem, szemét, önző, zaklató, értetetlen, neuoritkus pszichopaták, akiket be kéne zárni pszichiátriára kényszergyógykezeléssel, akik meg ellökték őket mondvacsinált okokból, mert rájuk untak vagy valamiért kényelmetlenné vált a társaságuk (más élethelyzetben kezdtek el tartani pl.) az úgy teljesen rendbe van, és ha keresik őket a "szemét zaklatók", hogy javítsuk meg a kapcsolatot, akkor még szegény áldozatok is? Hova fajult a világ, te jó ég.
És az is rendbe van, amikor a "szemét zaklatótól" kell valami, akkor arra az időre megkeressük és addig vagyunk nyitottak felé? És ha a "szemét zaklató" ezt meg merészeli tagadni, mert hogy ha már nem foglalkozik vele, nem hagyja magát kihasználni sem, akkor még egy undorító, önző, ótvaros féreg is?
163, ezt mind miből szűrted le? Semmi ilyesmi nincs a kérdésben.
Annyi információnk van, hogy a kérdező szerint a másik által mondott ok mondvacisnált. Ennyi.
Ez nem információ a kapcsolatuk milyenségéről, és az említett okról is csak annyit tudunk, hogy a kérdező nem tartja komoly oknak, azt nem tudni, hogy az ok a másik fél szempontjából mennyire valós.
Én csak azt láttam, hogy ignorálta az erre vonatkozó kérdéseket vagy elintézte annyival, hogy nem fontos.
Te állítottad, hogy leírta mi az ok. Te vagy a tudás birtoklója, ezért fordultam hozzád. Olyat hogy keressek meg, aminek a létezésére én csak tagadást láttam?
Én meg azt láttam, hogy megvédte magát a személyeskedőktől. Az meg hogy "ignorálta" a nem ideillő történeteket, amire az elején is felhívta a figyelmet, nincs baj. Az hogy a bepróbálkozásokat "ignorálta" az olyanoktól, akik pont ilyenek, de tudják hogy ez nem jó és valami látszat sértődéssel vagy mellébeszéléssel próbáltak támadni, azzal sincs baj. Az ilyenek amúgy is feleslegesek és képtelenek az érdemi kommunikációra. Az meg hogy hisztiztek akikkel nem értett egyet és nem reagált rájuk. Azzal sincs semmi baj. Nem érthet mindenkivel egyet az ember. Nincs ezzel baj. Ha mindenkivel egyetért akkor meg nem lett volna hiteles a kérdező.
Nem a végtelenül ostoba trollokat kell itt védeni, akik hülyeségeket beszélnek, mert fáj nekik, hogy kérdés született a hozzáállásukból és most köpködnek és idehoznak nem témába vágó történeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!