Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy kerékpáros még akkor is...

Egy kerékpáros még akkor is példásabb életmódot folytat egy autósnál, ha néha szabálytalankodik?

Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 21:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/131 A kérdező kommentje:
Az a mennyiségű autó, ami a belvárosban található nem éppen azt mutatja, hogy az utolsó részen letennék az autót.
2021. okt. 2. 23:33
 32/131 anonim ***** válasza:
68%
De mit nem értesz azon, hogy a fos tömegközlekedésre senki nem akar váltani? Ki a bánat kíváncsi a 4-6-on a cigókra meg a csövesekre? Meg az 1-es villamoson a sok zombira? Erre ki kíváncsi? Arról nem beszélve, hogy mondj már 1 P+R parkolót, mondjuk csepelen, ahova tényleg lelehet normálisan rakni a kocsit és go be a városba? Jah, hogy sehol? Na, egy sötét sikátorban meg nem fogom hagyni.
2021. okt. 2. 23:35
 33/131 A kérdező kommentje:

"De mit nem értesz azon, hogy a fos tömegközlekedésre senki nem akar váltani? Ki a bánat kíváncsi a 4-6-on a cigókra meg a csövesekre? Meg az 1-es villamoson a sok zombira?"

Nap, mint nap utazok az 1-esen, és nem tűnt még fel a sok zombi.

"Arról nem beszélve, hogy mondj már 1 P+R parkolót, mondjuk csepelen, ahova tényleg lelehet normálisan rakni a kocsit és go be a városba?"

Az Erdősor utcától a víztoronyig úgy fél km-en keresztül végig P+R van.

2021. okt. 2. 23:41
 34/131 anonim ***** válasza:
100%

Jó neked, én meg nem egyszer futottam bele részegekbe meg drogosokba, főleg a pesti oldalon. Főleg ha olyan napszakban jársz arrafelé.

Az ott nem P+R, az, hogy tudsz parkolni az utcán, meg boltok előtt még nem P+R.

2021. okt. 2. 23:45
 35/131 A kérdező kommentje:
Nem is attól P+R, hogy ott parkolsz, hanem attól, hogy ki van írva.
2021. okt. 2. 23:48
 36/131 anonim ***** válasza:
100%
Aha, valahogy sejtettem, hogy az értelmi szinted ebben fog kimerülni. Hát nekem meg rohadtul nem P+R az, hogy a kocsmából kijövő paraszt nekimegy a kocsimnak, meg a gyúrós gyerekek a chili fitnessből a kocsimnak támaszkodva beszélik meg, mennyi port kéne betolni még. A P+R az, ami például Őrmezőn van. Na, valahol ott kezdődik a dolog.
2021. okt. 2. 23:51
 37/131 A kérdező kommentje:
Ja, hogy mostantól az a P+R, amire te azt mondod.
2021. okt. 2. 23:53
 38/131 A kérdező kommentje:
P+R nem lehet konditerem 500 méteres körzetében. Miket tud meg az ember.
2021. okt. 2. 23:56
 39/131 A kérdező kommentje:
Gondolom ha mcdonalds lenne ott, akkor a lecsöppenő kecsaptól féltenéd az autódat. Idióta.
2021. okt. 2. 23:57
 40/131 anonim ***** válasza:
100%
Te olyan sötét vagy, mint állat. Szerintem életedben nem jártál még kulturált P+R parkolóban. Ajánlom nézz meg egyet, aztán rájössz. A sületlenségekre meg a kutya nem kíváncsi. Egy buta, korlátolt ember vagy, semmi több.
2021. okt. 3. 00:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!