Egy kerékpáros még akkor is példásabb életmódot folytat egy autósnál, ha néha szabálytalankodik?
"1, a biciklisek jelentős hányada vizsgázott kreszből, én is."
1-ből 1 az ugyan 100%, de kíváncsi lennék számszerűsítve arra a "jelentős hányadra"...
"2, a nagyon okos autósok többsége azt se tudja h zebránál mikor kell megállni, vagy úgy általában mikor van elsőbbsége. arról nem beszélve, h volt alkalmi munkám, ahol sofőrökkel dolgoztam, náluk butább emberekkel életemben nem találkoztam."
Itt két probléma van. Kevered a szabályok ismeretét a szabályok alkalmazásával. (Zárójelben jegyezném meg, hogy ha már szabályokról és zebráról van szó, akkor megemlíteném, hogy több bringást látok áttekerni a zebrán, mint amelyik áttolja a bringát.) Ezen kívül pedig egy jól körülírható, ám az összes autóst semmiképpen sem reprezentáló csoportból szeretnék az összes autósra vonatkoztató információt továbbítani. Ez vagy szándékos félrevezetés, vagy tudatlanság. Melyik? És ebből én nem szeretném azt leszűrni, hogy az összes bringás milyen hülye. Mert ahhoz túl sokat és túl széles kört ismerek. Tudod, ilyenkor szokott bennem felmerülni, hogy te vajon csak lejáratni szeretnéd a bringásokat, vagy tényleg ennyire buta vagy?
71/71
nem keverek semmit, csak nem érted, mit írok, és kérdezés helyett te is csípőből kezdesz okoskodni.
olvass bele fórumokban, hogy pl autósok mennyire keverik, h mikor kell átengedni a gyalogost.
"hogy te vajon csak lejáratni szeretnéd a bringásokat, vagy tényleg ennyire buta vagy?"
:D
én csak azt látom, h vmi megmagyarázhatatlan gőg jellemzi az autósok többségét, miközben még a KRESZ-t sem feltétlenül tudják jobban. hát ennél a kérdésnél is jobbára okoskodó átlag proletárok az autósok, sorry.
"1-ből 1 az ugyan 100%, de kíváncsi lennék számszerűsítve arra a "jelentős hányadra"..."
ha kíváncsi vagy, keresel statisztikát. egyszerű ez.
ergo engem továbbra az érdekelne, h mitől van ez hatalmas magabiztosság és beképzeltség az autósokban?
ti is le tudok fogyni, vagy tudtok sportolni, esetleg tanulni. miért jó ez, h itt keménykedte fórumokon és próbáltok fogást találni a bicikliseken, miközben az utcán nyuszikák vagytok, ha nagy ökölrázásotok után odatekerek ?:D
meg kéne értenetek, h biciklisek is vannak, akiknek ugyanannyi joguk van, ti annyiban vagytok mások, h fel vagytok mentve sportból és nagyobb szátok.
persze jogotok van picsogni itt, csak nem értem, miért jó ez, peace.
73/74:
Jól látod, és ez egyértelműen azt jelzi, hogy komplexusosak.
Az összes ilyen kérdésnél próbálnak úgy csinálni, mintha csak nekik lenne jogosítványuk, és micsoda hatalmas intellektuális teljesítmény lenne, lol.
Van egy olyan érzésem, h egyikük sem sportos, izmos ember 500Ees keresettel.
Megint csúsztatsz, már megint...
Nem az a baj, hogy alkalmatlanabbak, mert nem azok. Hanem mivel elkaphatatlanok, számonkérhetetlenek, nagy ívben szarnak a szabályokra. Piros lámpa, záróvonal, egyirányú utca kerékpáros jelzés nélkül, zebrán tekerve? Az mindegy, nekik mindent szabad.
Nagyon tetszett a rendőrségi akció, amikor a piroson áttekerő bringásokra utaztak, vagy a hisztis liba, aki addig erősködött, ameddig kicsavart kézzel fetrengett a motorháztetőn. Több ilyen kéne, és emelni a büntetési tételeket. Nyugodtan fizesse ki a bringája árát egy piroslámpáért... Bevezetném büntetésként rendszeres szabályszegőkneka kerékpározástól eltiltást is, ami szerepelne a rendőrségi adatbázisban, aki megszegi, első esetben felfüggesztett, ismétlésnél letöltendő fogház. Csak megtanulna ez a fényesnacis csürhe közlekedni.
Ti vagytok a komplexusok, akik nem hajlandók arról beszélni, hogy mekkora környezeti kára van egy autónak, ezért inkább csak kinyilvánítjátok (bizonyítatlanul), hogy a biciklisek is ugyanúgy szennyeznék a környezetet, ha lenne pénzük autóra és agyuk jogosítványra.
Erről a "ki szarik több szabályra" dologról eleve értelmetlenség addig beszélni, amíg a szabályok az autósokra vannak írva. Jelenleg még azt is joga van egy autósnak eldöntenie, hogy előre engedi-e sorolni a biciklist piros lámpánál. Ha nem engedi, akkor a biciklis balról fog kerülni az autósok meg teli szájjal ordibálják, hogy szaaaabáályszegőőőőőő!
"ha kíváncsi vagy, keresel statisztikát. egyszerű ez."
Gondoltam, hogy ha már egyszer ennyire tudod (khm, gőg?), akkor nyilván csípőből mondod az adatot. Dehát nyilván csak valami okosnak tűnőt le akartál írni.
"ergo engem továbbra az érdekelne, h mitől van ez hatalmas magabiztosság és beképzeltség az autósokban?"
Próbálunk tanulni a bringásoktól. Jó hír, hogy még mindig sokkal előrébb vagytok. Ebben.
"ti is le tudok fogyni, vagy tudtok sportolni, esetleg tanulni. "
Honnan jön az a sztereotípia, hogy az összes autós dagadt? Csak mert ha így gondolod, akkor kevés autóst láthattál eddig életedben. Sajnálom, hogy burokban élsz. Vagy csak nincs ki a négy kereked... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!