Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért barátságtalanok velem...

Miért barátságtalanok velem más nők?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, alternatív kicsit “fiús” stílusú, az alap külsőmet átlagosnak tartom. A munkám, érdeklődési köreim nagyobb része pasis, de még így is bőven marad, amiről kifejezetten szeretek beszélni és nemtől függetlenül érdekes lehet mások számára. (Nem, nem beszélek élőben indokolatlanul sokat. :D Introvertált vagyok és csak szeretek agyalni mindenfélén, ezt másokkal is megosztva.) Racionálisan szoktam megközelíteni a dolgokat és utálok kertelni.

Férfiakkal mindig is nagyon jól kijöttem, a legjobb barátomat 15 éve ismerem. Suliból, munkahelyről, internetről is tudtam tartós barátságokat kialakítani velük. Viszont nőkkel évek óta nem sikerül. Online mindig az a vége, hogy válasz nélkül eltűnnek, személyesen erőltetettnek, felszínesnek érzem a beszélgetést. Régebben volt egy lánybarátom, aki meg azután kezdett bunkózni, hogy nekem sikerült valami, amire régóta vágytam. Azóta sem tudom hova tenni az esetet. Nagyon jó lenne egy női barát, bizonyos témákat férfiakkal nem lehet úgy megbeszélni.

Tudom, hogy nem sok rólam ez az információ, de van valami ötletetek, min kellene változtatnom? Azt gondolom én rontok el valamit, mivel más nők látszólag barátkoznak egymással. Esetleg más is van hasonlóan?

ma 01:10
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Nőknél nagyon ritka az igaz barátság.
ma 01:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudod miből maradtál ki! ;)
ma 02:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Női barátságok nélkül jól megvagyok!
ma 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!