Miért ilyen barátságtalanok az orvosok? Mindegyik ilyen?
Eddig akárhova mentem a legtöbb olyan bunkó volt.
Mi bajuk van az emberekkel?
Ha utálja csinálni miért nem vált?
Mivel 1-2 orvosommal jóban voltam, és vot egy ájulásos rosszullétem a múlt hónapban, és azon a délutánon beszélgettem a nővérekkel,nekem az a tippem, hogy többség azért bunkó, mert iszonyatosan le vannak terhelve, s alul vannak fizetve. Nem érzik megbecsülve magukat.
Az ember igencsak magába tud süllyedni, ha nem látja a fényt az alagút végén.
Köszönöm a lepontozást. Hát tudnék mesélni...
Maradjunk annyiban, hogy a magyar (!) orvosokra jellemző, hogy nagy arc kevés tudással.
Egyrészt már belefáradtak a munkájukba, jól láthatóan mondod a panaszodat nekik meg egyik fülükön be a másikon ki a dolog, csak akkor nemtudom miért nem mennek már nyugdijba
Másrészt meg általában a főorvosokkal beszélni se lehet, olyan beképzeltek
Én szerencsére eddig kevés bunkóval találkoztam, inkább unottak. De szerencsére vannak nagyon rendes dokik is, akikhez járok.
Anyagilag annyira nem kell sajnálni őket. Legtöbbjének van magánpraxisa is, plusz állami intézményekben befolyik rendesen a hálapénz. Csóró orvost nem ismerek.
Inkább a kisegítő személyzet: nővérek, ápolók, stb. keresnek keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!