Titeket mennyire visel meg ez az "új világ"?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon rossz a közérzetem. Nem szívesen megyek el sehová, mert mindenki úgy kezel, mintha fertőző beteg lennék. Boltban lerakják eléd a visszajárót, ha kérdeznél valamit hátrálnak (pedig viselek maszkot). Szórakozóhelyeken is minden megváltozott...2020. júl. 28. 13:17
1/23 anonim válasza:
Kicsit sem visel meg, szeretem megtartani a távolságot. Nekem még ez nem is elég, sokan még így is a nyakamba lihegnek, megőrülök tőlük.
2/23 anonim válasza:
Én ezt a részét határozottabban szeretem. Sajnos már egyre inkább kezdenek újra beleállni az ember szájába a vadidegenek, ennek nem örülök. Jobb volt, amikor tényleg figyelt mindenki a távolságtartásra, imádtam.
3/23 anonim válasza:
Nálunk nincs semmiféle "új világ". Nem nagyon foglalkoznak ezzel a távolságtartás dologgal.🤷♀️
4/23 anonim válasza:
Engem sem zavar a távolságtartás, kifejezetten élvezem, amikor mások nem érnek hozzám és nem lihegnek a nyakamba. Szórakozóhelyekre nem járok, de például a hétvégén pár hónap óta először voltam étteremben és imádtam, hogy sokkal nagyobb távolság volt az asztalok között és emiatt sokkal csendesebb volt az alapzaj.
5/23 anonim válasza:
Észre sem veszem. Én semmi változást nem vettem észre. Karantén alatt is a hátamra másztak a boltban akkor is, ha nem volt sor. Most is.
6/23 anonim válasza:
Semennyire. Nekem jó így, csak lenne kevesebb ostoba, akkor tökéletes lenne
7/23 anonim válasza:
Semennyire, minden ugyanolyan mint volt.
8/23 anonim válasza:
Én szeretem, hogy nőtt a távolságtartás, de még mindig nem eléggé, nagyon bosszantó, hogy a tankként mozgólépcsőn lerobogó sietők miatt rezeg az egész mozgólépcső, aztán meg hisztiznek, ha felújítás miatt le kell zárni...
9/23 anonim válasza:
Velem nem viselkednek másképp. Amikor a pénzt odaadom fiatal, csinos eladónőknek, és hozzáér a kezem az ő kezükhez, mostanában sem szokták elhúzni. ;-)
10/23 anonim válasza:
Ha a lépcső tönkremegy attól, hogy valaki lépcsőzik rajta, az egy icipicikét szomorú. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!