Miért borzongok meg, ha arra gondolok hogy "átlagos" életet kell élnem a jövőben? + SZAVAZÁS
Nem szeretnék senkinek magyarázkodni, így csak említést teszek az alábbi dologról:
Van elképzelésem, és több, már megvalósított tervem is, amik vagy pénzt hoztak/hozhatnak nekem, vagy más területen könnyítették meg az életem, de azért távol vagyok attól hogy ezek egyike legyen a "főállásom", így még van miért küzdenem, és van is mitől félnem.
Van ennek a jelenségnek neve? Biztos vagyok vele hogy a felnőtt lakosság bő 80-90%-a érez / érzett ilyet, így biztos lesz aki tud segíteni, de erről még senkivel sem beszéltem.
Normális ez? Gondolom igen, de érdekel a véleményetek, azért is kérdezek. Van ennek a jelenségnek neve? Mármint úgy mint légszomj, vagy valami hasonló. A húszas éveim közepén járok, még nem késtem le "semmiről": Lényeg a lényeg, hogy mit gondoltok erről?
Hehe, üdv a klubban.
Én sem átlagos életet akarok élni. És már nem is élek azt.
Ne foglalkozz azzal, hogy a társadalom mekkora része blabla, mert a legtöbb ember nem MERI vagy nem KÉPES megtenni, különböző okok miatt azt, hogy ebbe komolyabban beleálljon.
Azok nagyrészének pedig, akik igen, és elég kitartóak hozzá, illetve megvan a megfelelő stratégiájuk is, sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!