Titeket mennyire visel meg ez az "új világ"?
Engem az a része zavar, ahol létszámkorlát van, pl. gyógyszertár előtt kint kell állni az utcán, mert mondjuk 2 vásárló lehet csak bent. Ezek azért idegesítő dolgok, bárki is mondja, hogy "semmi sem változott". Hogy a fenébe ne változott volna. Kicsit se frusztráló, amikor belépne az ember mondjuk a DM-be, és akkor rászólnak, hogy bocsi, kint kell várakozni, mert bent van a megengedett 15 ember. (Aztán csodálkoznak, a a nép áttér a webáruházas vásárlásra.)
Szakorvosi rendelőintézet előtt várakozás, a legjobb az, hogy 40 km-t utaztunk oda, nyilván mivel időre mentem, nem centiztük ki, nehogy a forgalom miatt ha késés van, ne érjek be az időpontomra. Kb. 15 perccel előbb ott voltunk, de nem engedtek be (majd beh....oztam) első utam a wc lett volna, de csak az időpontom előtt 5 perccel engedtek fel. Az meg kb. pont arra elég, hogy felcammogok, megkeresem a rendelőt, és már szólítanak is be.
Komolyan, aki azt mondta, hogy semmi változás, az nem ezen a világon él:(
Nem visel meg. Egy kicsit az zavar csak hogyha várni kell a bejárat előtt. Érdekes mert azt hittem hogy zavarni fog a maszk de egyáltalán nem zavar.
"Boltban lerakják eléd a visszajárót" Erről csak az jut az eszembe hogy alapból az eladó egy nap legalább 100 emberkezébe belerakja a pénzt, érintkezik pl fertőző szemölcsös ember kezével is, mert sokszor véletlenül összeérintketik a kéz. És akkor még nem beszéltem a sok baciról és vírusról amit belekrákogtak az emberek a kezükbe. De tovább mennék. 10ből 1 ember nem mos kezet a wc használat után. Összegezve lehet hogy kényelmesebb ha a kezembe rakja a pénzt, de teljesen megértem hogyha az eladók nem szeretik. Mondjuk a pénzen is rajta marad a vírus de ha ő adja a pénzt és lerakja kisebb a fertőzés esélye.
Nekem eléggé felemás érzéseim vannak. Amióta Édesanyám elhalálozott (tavaly augusztus, hónap közepén lesz egy éve - azóta EGY EMBER ÖLELT ÁT ÉS ADOTT PUSZIT...)
Félreértés ne essék, NINCS SZEX az illetővel. Utólag visszagondolva a vonzalmát kimutatta felém - ez február elsején történt.
Nem találkoztam azóta az illetővel - bár régi jó ismerősöm "barátom". (Udvarlókból viszont nincs hiány egyáltalán, de választani mostanában nem fogok.)
Túl sok elfoglaltság miatt nem tudom átértékelni kellőképpen az életemet.
Ui: elköltözni szeretnék a lakásból és a környékről, majd csak akkor hozok radikálisabb (a magánéletemet is érintő) döntéseket.
Üdv: egy középkorú Hölgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!