Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy kerékpáros még akkor is...

Egy kerékpáros még akkor is példásabb életmódot folytat egy autósnál, ha néha szabálytalankodik?

Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 21:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/131 anonim ***** válasza:

Már jelentettem mint provokáció.

Ha elegen megteszik, eléri az ingerküszöböt.

2021. okt. 3. 01:08
 42/131 anonim ***** válasza:
ez attól függ, mely szabályokat szegi meg, ès mennyire veszèlyeztet másokat. Pl lámpánál balról kerül ki az nem zavar, de ha piroson keresztül kivágódik valaki elè, az zavar.
2021. okt. 3. 06:50
 43/131 anonim ***** válasza:
100%
Az elején meg csak bringásokról tudtál mindent és kifejezetten kérted, hogy az autósok motivációit írjuk le. A végére már akkora szakértő lettél, hogy tudod azt is miért hülye minden autós (A röhejes 90%-oddal) Tényleg gyenge trollkérdés
2021. okt. 3. 07:45
 44/131 anonim ***** válasza:
#45: Sajnos minél több a válasz, annál kevésbé törlik...
2021. okt. 3. 07:48
 45/131 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem a biciklisek közveszélyesek, nem szabadna a forgalomba engedni őket, a balesetek 99%-ban ők a hibásak és még nekik áll feljebb. Van más opció is az autón kívül, ha egyszer csórók és nem tudnak egyet fenntartani
2021. okt. 3. 08:24
 46/131 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Nem attól fog valaki példás életet élni, mert választott bringa és autó között. A bringás is lehet egy tajparaszt, és egy autós is lehet teljesen normális ember. Persze 16 évesen ezt még nem tudhatod.
2021. okt. 3. 08:38
 47/131 kojee ***** válasza:
100%
Kedves kérdező,mint ahogy írták már többen is ez emberfüggő. Ha feleslegesen nem autóval megy még a sarki boltba is akkor lehet akár példa értékű az az ember, de ez nem bringa/autó ellentét. Az hogy emberek milyen élethelyzetben vannak,és miért űlnek autóba azt nem tudhatod. Valamint nem mindenki él BP.-n, nálunk itt mordorbar elég sz.r a helyi tömegközlekedés, ezért már kb 25 éve nem is veszem igénybe.
2021. okt. 3. 09:34
 48/131 A kérdező kommentje:

Nem tudom hol írtam ilyet. Kizárólag azt kértem, hogy a "Nem" válaszlehetőség mellé indokoljatok is.

2021. okt. 3. 09:46
 49/131 A kérdező kommentje:

"Az hogy emberek milyen élethelyzetben vannak,és miért űlnek autóba azt nem tudhatod."

Akkor válaszold meg nekem, hogy szerinted milyen élethelyzetben van az a 20 ezer Zuglói lakos, aki autóval teszi meg a napi munkábajárást, nem pedig tömegközlekedéssel, alig több idő alatt.

2021. okt. 3. 09:50
 50/131 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Akkor válaszold meg nekem, hogy szerinted milyen élethelyzetben van az a 20 ezer Zuglói lakos, aki autóval teszi meg a napi munkábajárást, nem pedig tömegközlekedéssel, alig több idő alatt."

Megengedhetik maguknak, hogy ne heringekként jussanak el A pontból B pontba, téve mindezt az időjárás figyelembevétele nélkül. Nem abban az élethelyzetben vannak, hogy a filléreket számolják és azt, hogy két perccel gyorsabb-e vagy lassabb a munkahelyre eljutás, hanem abban, hogy a kényelemért akár több pénzt is fizetnek. És nyilván tudsz sok olyan példát felhozni, aki olyan dolgon "spórolja" meg az autózásra költött pénzt, amin te nem spórolnál.

2021. okt. 3. 10:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!