Egy kerékpáros még akkor is példásabb életmódot folytat egy autósnál, ha néha szabálytalankodik?
Már jelentettem mint provokáció.
Ha elegen megteszik, eléri az ingerküszöböt.
Nem tudom hol írtam ilyet. Kizárólag azt kértem, hogy a "Nem" válaszlehetőség mellé indokoljatok is.
"Az hogy emberek milyen élethelyzetben vannak,és miért űlnek autóba azt nem tudhatod."
Akkor válaszold meg nekem, hogy szerinted milyen élethelyzetben van az a 20 ezer Zuglói lakos, aki autóval teszi meg a napi munkábajárást, nem pedig tömegközlekedéssel, alig több idő alatt.
"Akkor válaszold meg nekem, hogy szerinted milyen élethelyzetben van az a 20 ezer Zuglói lakos, aki autóval teszi meg a napi munkábajárást, nem pedig tömegközlekedéssel, alig több idő alatt."
Megengedhetik maguknak, hogy ne heringekként jussanak el A pontból B pontba, téve mindezt az időjárás figyelembevétele nélkül. Nem abban az élethelyzetben vannak, hogy a filléreket számolják és azt, hogy két perccel gyorsabb-e vagy lassabb a munkahelyre eljutás, hanem abban, hogy a kényelemért akár több pénzt is fizetnek. És nyilván tudsz sok olyan példát felhozni, aki olyan dolgon "spórolja" meg az autózásra költött pénzt, amin te nem spórolnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!