Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek többsége nem is...

Az emberek többsége nem is tud verekedni?

Figyelt kérdés

Sokszor hallok férfiakat hőzöngeni, hogy ezt meg azt úgy lecsapnám meg megverném, adnék neki stb...

Ehhez képest, ha valamilyen utcai, kocsmai verekedésre kerül sor az emberek nagy többsége csak ugrál, topog egy helyben és gyakran elesnek saját maguktól. Pontosan ütni, rúgni általában egyáltalán nem tudnak. Gyakran olyanok is, akikről azt gondolnám, hogy ez engem meg is ölne. Pedig magam sem vagyok 160 centi és 50 kiló, de én nem gondolom magamat erősnek. Bár tanítottak néhány ütés-rúgás kombinációt, de még életembe nem használtam, úgyhogy szerintem nem is érnék vele semmit.

Vagy a látottak alapján mégsem volnék akkor én sem reménytelen?

Sokak szerint a súly a döntő mindig. Bár én csak 74 kg vagyok a 183 cm mellé, de az nem előnyös, hogy fürge vagyok és nem egy nagy lomha tank?

ma 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
36%

Ha kenyszer lenne akkor mindenki tudna es a fizikum győz. Aki erősebb jobban táplált nem gizda vagy tudja még azt hogy mi az hogy kapálni..

Siman verekedni nekem se megy de csak mert én nem mernék ölni ill csak az menne.

Volt már hogy nekem támadt egy putris c.gnanynő de ilyenekkel hogy a hajam húzza..és pont teraszon voltunk(kb derékig ért csak a fal), és szóval semeddig nem tartott volna egy hirtelen mozdulattal lelöknöm a mélybe.. Nekem csak eddig tartott az agyam ebben.. Es valojában csak ezert nem tamadtam vissza mert más ötletem nem volt.

Ekor jottem rá hogy én verekedni nem tudok, "csak" ölni tudnék, ha kéne..

De inkabb berohantam a pubba es szoltam pár embernek hogy távolitsák el..10 en jöttek és tessékelték ki onnan.

ma 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
*Magas épület teraszán magasban voltunk.
ma 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

1.vagyok sőt még pasik közt is láttam olyan bunyót ahol az egyik neki ment a másiknak meg le akarta birkozni a másik meg kb 2 szer magasabb is volt, edzés nelkul is erősebb is alapvetoen, es ahogy birkoztak, a másikon látszott hogy bakker még ő vigyázott arra, hogy aki neki tamadt, ki ne törje a nyakát..még ovatosan "tette le".

Nem egy esetben pont a tamadó az akinek nagyobb baja lenne..

ma 18:48
 4/8 modder151 ***** válasza:
100%

Nagyon kevés az olyan ember, aki bármilyen gyakorlás/ képzettség nélkül hatékonyan tud verekedni. A verekedés/ harc végülis pont olyan mint bármilyen más mozgás, tanulni kell és fejleszteni. Gondolj bele, ha nem tanultál volna meg járni, még mindig négykézláb mászkálnál, és ugye a biciklizés is gyakorlást igényelt valamikor...

Napjainkban rengeteg filmben látni verekedést, és akik ilyeneket néznek, többnyire abból indulnak ki, hogy ez nekik is menne. Nos nem, nem menne.

A méret tapasztalatom alapján kevésbé számít, mint a sebesség és a rutin. Hiába lenne az opponensnek nagyobb az ütőereje, ha nem tudja hogyan kell egy ütést hatékonyan kivitelezni, és ezért nem is tud megütni, mert te fürgébb vagy, vagy jobbak a reflexeid.

ma 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Bevallom őszintén jó kötésű vagyok ha kopaszra vágom a hajam mèg egy zoralabb külsőt is feltudok venni de nem tudok verekedni , viszont ha lenne időm , kapacitásom fèl èv alatt tudnék feljődni ha eljàrnèk boxolni, birkózni .

Minden tanulható

ma 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A verekedéshez hogy "jól" süljön el hirtelen nagy mennyiségű agressziora van szükség. Ha valaki belegondolos típus, akkpr egyszerűen nem akar belemenni se a rendőr se a mentő visz el szituba....
ma 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Verekedni az tud, aki jár valamilyen önvédelmi, vagy harcművészeti képzésre, vagy suttyó, alja rétegből származik... Az értelmes emberektől abszolút távol áll a verekedés.

A verekedő suttyók ellen legjobb megoldás a rendőrségi feljelentés.

ma 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyeneket a nők is szoktak mondani, nem csak a pasik. 😁
ma 20:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!