Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz az hogy a magyar ember...

Igaz az hogy a magyar ember nagyok kötődik a szülőfalujához, városához?

Figyelt kérdés
ma 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem mindenki. Én igen.
ma 17:42
 2/5 Senior Séf ***** válasza:
Egyre kevesebben. Manapság mindenki idegen országban akar boldogulni.
ma 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:

En amikor kimentem külföldre es barhova néztem bárhol kártam minden idegen volt de bármelyik abc vagy orvos is vagy minden melohelyen uj arcok stb, nekem ez az idegen érzés kezdett otthonossá meghitté válni, hogy nem pletykál rolam egy pékeladó mert nem is ismer nem faggat, es joformán boldog voltam.

Mikor hazajottem akkor állt belém hogy jé itt meg minden sarkot szegletet bokrot kavicsot utvonalat kihajtókat ismerek, és olyan rossz érzés töltött el es honvágyam volt vissza az idegen közegbe. Ahol minden uj mindig, minden változik mindig, mindig más arcok vannak más lakhelyek más minden minden pillanatban épphogy megszoktam egy városban egy teret mar másik melom volt vagy másik lakhelyem mert másik barátom lett vagy akármi.

ma 18:17
 4/5 anonim válasza:
Valamilyen szinten minden ember kötődik a saját szülőhelyéhez nemzettől függetlenül. Másrészt magyar ember sem feltétlenül kötődik jobban, mint bárki más, rengetegen költöznek faluból városba, városból másik városba.
ma 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Van aki igen, van aki nem. Van aki az országhoz sem
ma 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!