Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyar emberek miért ennyire...

Viki9826 kérdése:

A magyar emberek miért ennyire rosszindulatuak és megkeseredettek?

Figyelt kérdés

Egyántalán nem értem azt,hogy magyar emberek egy fikarcnyit is összetartanának! Külföldön pl németországban magyar magyarnak a farkasa. Abszolut semmi összetartás segitségnyújtás.Van rengeted facebook csoport ahol az emberek munkát keresnek nyelvtudás nélkül pl.És folyton olyan kommenteket kapnak,hogy el ne képzeld már h nyelvtudás nélkül bármi esélyed lenne stb.Holott a kommentíró is pontosan ugyan úgy ment meztelen “picsuval “0 nyelvtudással és szerencsével,az évek során ragdt rá az amit most tud a németországgal kapcsolatban.

Miért ilyen gyarló és önző a magyar nép? Nem lehetne egyszerűen segiteni tanácsokkal vagy csak szimplán tovább lépni fikázás nélkül?

ma 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Nem azok.

Benned miért van ennyi gyűlölet?

ma 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Számtalan oka lehet.

A sátánista hatalom.

A diákmunkások és a nélkülözések országa vagyunk.

ma 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom. Te például miért vagy ilyen, kérdező?
ma 13:50
 4/7 A kérdező kommentje:
4: mert jol esik ilyeneket kérdezni és levonni a következtetéseket 😅
ma 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Pont ezért, amit írtál.

Buta, kicsinyes proli a többség.

Azert vannak értelmes, jó emberek is nyugi.

ma 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Több oka lehet. Én is úgy kerültem ki, semmi nyelvtudással, egy hátizsákkal. Időközben megtaláltak ismerősök, ismeretlenek. Segítettem 5-6-7 embernek. Ezek közül egy van kint, egy maradt meg a munkahelyén. A többi 1 nap, 1 hét, 1 hónap után lelépett, lusták voltak dolgozni, finnyogtak csak, hogy nem luxi a szállás, miért nem kapnak ők is havi 2000 eurót, mint én (0 nyelvtudással), hiába mondtam, hogy ez a 3. munkám, 8. év után, én is lentről kezdtem, úgy fejlődtem. Sok meló volt nekik bankot, szállást, munkát, papírt, üzemorvost szervezni, hogy aztán egyik napról a másikra lelépjenek.

Nem gonoszságból, de ma már csak olyannak segítek, aki legalább 3 évet lehúzott kint és beszéli a nyelvet... de még akkor is ritkán, idegennek meg semmiképpen.

ma 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:
64%

Azért, mert nem is "magyarok" vagyunk. Ez az ország a kevert népek "hazája".

Nem őseink akiket azokként "tisztelünk" , nekem legalábbis semmi közöm Attilához, Istvánhoz stb származás ügyileg, "genetikailag" stb és ez sok mindenre rányomja a bélyegét. Pl a dánok "láthatóan" dánok többé kevésbé, angolokon is van angol jelleg, olaszok, törökök, románok, szlávok stb szintén rendelkeznek szerintem valamennyire közös "genetikával" de minálunk elég nagy ez a szórás.

Ez csak az én véleményem, Kérdező, Te szerinted miért?

ma 14:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!