Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek jogosan sértődött...

Szerintetek jogosan sértődött meg rám a volt kolléganőm azért, mert otthagytam az előző munkahelyemet?

Figyelt kérdés

Nemrégiben összefutottunk volt kolléganőmmel a metrón, és pont szembe találkoztunk, én üdvözöltem, ő meg végignézett és nem szólt semmit. Aztán kérdeztem tőle hogy nem ismersz meg, vagy van valami probléma, de ő csak hallgatott és el is fordult, majd a következő megállónál leszállt. Nem emlékeztem rá hogy bármikor is valamivel megbántottam volna, ő egy másik osztályon volt akkoriban, de sokszor segítettünk egymásnak, ha telefonáltunk. Mindig is jó munkakapcsolatban voltunk, amikor azonban három éve eljöttem előző munkahelyemről, tőle nem tudtam elbúcsúzni mert akkoriban hosszabb ideig betegállományban volt és csak munkakapcsolatban voltam vele, magánéletben nem érintkeztünk. Ez más kollégákkal is így van, kivéve volt osztályomat, akik közül sokakkal tartom a kapcsolatot. De felhívtam egy közös ismerősünket, aki még szintén ott dolgozik, hogy tud-e erről valamit, minthogy ő nem adott lehetőséget a helyzet tisztázására. Ez az ismerős kolléganő elmondta, hogy hát igen, azóta megneheztelt rám, hogy én miért hagytam ott azt a munkahelyet, mikor olyan kiváló közösség volt, és ő ezt cserbenhagyásnak értékelte és a mai napig annak tartja.

Nem tudom ki hogy van vele, de ezek alapján nem tartom jogosnak a felháborodását, sértődését. Azt én döntöm el, hogy akarok-e munkahelyet váltani, és ezt a közvetlen vezetőkön kívül nem kell másokkal megbeszélnem. Kár hogy ezt valaki így fogja fel.

ma 18:42
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
20 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
És ez most feszélyez?Nem a feleséged.Nem a barátnőd.És a kapcsolatot sem tartod vele.Akkor meg mit érdekel téged?
ma 19:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

LOL :D

Nem jogos, egy idióta.

ma 19:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát azért kicsit mégis kellemetlen tud lenni, hogy ha én nem adok okot a haragra, mégis így áll hozzá valaki, három év alatt meg nem változik meg senki úgy külsőre, hogy ne ismerjék fel az ismerősök
ma 19:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Aki igennel szavazott, esetleg lenne kedves megindokolni?
ma 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Megtörtént egy spontán találkozás és mindkét fél azt adta ki magából, ami benne van, ezzel saját magát pozicionálva emberi mivoltában.

Az egyik mosolyogva, szemtől szemben üdvözölte a másikat, a másik meg lesütött szemmel elfordult. Szerinted?

Ez egy passzívagresszív érzelmi zsarolás, ráadásul értelmetlen is, mert egy már megtörtént dolgon nem tud senki változtatni. Mondjam azt, hogy a kedves volt kollegina egy suttyó paraszt piňa?

ma 19:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Az a véleményem, hogy ha adódik egy lehetőség az ember előtt, azzal élni kell. Ma már nem jellemző, hogy az embernek egy munkahelye van, és időnként kell is változtatni. Persze még ma is vannak olyanok akik nem fogadnának el egy ilyen lehetőséget a "röghöz kötöttségük" miatt és nem változtatnak eddigi helyzetükön
ma 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
De miért rágódsz ezen annyira, hogy még fel is hívsz egy közös ismerőst és itt is kérdezel idegeneket? Egy volt kolléganőről van szó, akivel csak munkakapcsolatban voltatok és három éve egyáltalán nem is beszéltek. Ha annyira infantilis, hogy három év után még a köszönésedet sem fogadja csak azért, mert otthagytad a munkahelyet (amihez neki semmi köze nem volt), akkor nem érdemes rá figyelmet fordítani. Minek? Jelentéktelen dolog.
ma 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es. Teljesen igazad van én is felpontoztalak, de valahol megértem a kérdezőt is, hogy ennyire ledöbbent, mert valószínűleg nagyon szürreális élmény lehetett. Amúgy valóban manapság sokan váltanak munkahelyet, mert jobb ajánlatot kapnak. Ennyi. #5 voltam
ma 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!