Normális, hogy már szinte minden kolléganőm elbőgte magát min. egyszer a munkahelyen?
Különösen stresszes munkakör, csak nők dolgoznak itt, lehet, hogy mindenki ennyire érzékeny lélek, de szerintem nem erről van szó. Én tényleg az vagyok és fiatal is, de 40/48 éves tapasztalt nők is elbőgték már magukat. Legutóbb a 48 éves kolléganőm, rendesen zokogott... A főnökasszonyom egy 40 éves idegbeteg állat, de amúgy ő is elbőgte már magát nem egyszer. És rajtuk kívül is még páran.
Nekem ez az első munkahelyem, nem tudom máshol milyen, természetesen már megkaptam amikor panaszkodtam rokonoknak/ismerősöknek, hogy "máshol se jobb ám", de ők honnan tudják, egyrészt hogy itt milyen, másrészt, hogy máshol milyen ebben a szakmában.
Könyvelőirodáról van szó, biztos, hozzátartozik az is, hogy a családban mindenki fizikai munkás, így ők nem igazán értik, mit vagyok úgy oda, hisz ülök egész nap...
Szerintem nem. Nálunk is bőgősek mondjuk nem a munka miatt. Pl meséli xy anyóka hogy a gyereke nem ért meg valamit a suliban, és sír rajta, a hallgatóság meg a meghatottságtól/együttérzésből sír...
Első alkalommal elröhögtem magam egy ilyen jeleneten. Már megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!