Ha munkahelyen beleszerettem a kolleganőmbe aki házas, erre egy megoldás van - húzzak el a munkahelyről?
Főleg az a gond, hogy úgy tűnik ő is vevő lenne "erre arra" na így meg még nagyobb gáz, még a végén tényleg lesz valami ami házasságtörés lenne.
Na akkor inkább elhúzok innen.
Más ötlet?
"Keress más viszonzatlan szerelmet magadnak."
Akkor tán olvasd már el a kérdésem.... még a kérdést se sikerült felfogni?
". Nézz ki mást magadnak."
meg a szerelem nem úgy működik hogy "nézz ki mást"... bammeg az egy tévhit a szerelmet mi döntjük el. NEM mi döntjük el. az jön és megy amikor akar.
én kinézhetek akárkit ha a világon semmit se érzek iránta.
Van itt facér csaj is. Na de érzelmem iránta nulla. Nézzem ki: MINEK? Annyira érdekel mint egy csiga a kertben.
"úgy tűnik ő is vevő lenne"
Biztos vagy benne?
Az szerintem hihetőbb, hogy csak beképzeled. Lehet csak szimplán kedves, de mivel te mélyebb érzelmeket táplálsz iránta, ezért azt is közeledésnek veszed, ha rádmosolyog.
A válaszaid alapján ezt szerintem te is tudod a szíved mélyen és most külső megerősítést vársz tőlünk, mert amúgy nem mondanál fel, hogy "hátha összejön", de igazából tudod, hogy sose fog, csak várod, hogy ezt más mondja.
Gondold át, ha neked belefér, akkor kezdj ki vele, de 90%, hogy nem fogja a férjét ott hagyni miattad, hidd el tudom.
Ha nem fér bele semmiképp, akkor ésszerűbb a munkahelyváltás, és mindenféle kapcsolat megszakítása az említett nővel.
Mindenki osztja az észt, hogy a megcsalás rossz, stb. De sajna a legtöbb ember csinálta már, vagy részese volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!