Ha munkahelyen beleszerettem a kolleganőmbe aki házas, erre egy megoldás van - húzzak el a munkahelyről?
Főleg az a gond, hogy úgy tűnik ő is vevő lenne "erre arra" na így meg még nagyobb gáz, még a végén tényleg lesz valami ami házasságtörés lenne.
Na akkor inkább elhúzok innen.
Más ötlet?
"hogy nem fogja a férjét ott hagyni miattad, hidd el tudom."
ezt nem is várja senki én sem. én valami mást várok ám, azt hittem ez egyértelmű.
a házasság úgyis csak egy szar papír, ismerek olyat aki 20 éve férj és feleség, és a 20bőlé 18 éve szóba se állnak egymással. de papíron együtt vannak.
"És ő mondott neked bármit is a házasságáról?"
igen, mondott. de bizonyám hogy mondott!! azt mondta ha nem lennének a gyerekei úgy otthagyta volna a férjét évekkel ezelőtt hogy ihajj...
ezt mondta!!
"Ha nem lennének..."
Ez egy tipikus ámításós duma.
Ha ezt szex után mondta, akkor még csak csak el hinném, hogy igaz, de ezt nem említetted.
Esze ágában sincs ezeket megtenni, de így nem is bunkó és később se lesz annyira kínos.
Én amúgy simán elmennék, már ha amúgy se a legjobb munkahely. Persze ha minden tekintetben a legjobb akkor maradj :D
Úgy tudsz kiszeretni valakiből, ha nem beszélsz vele, nem találkoztok, nem képzeled el magad vele romantikus helyzetekben. Nekem egy osztálytársam volt az exem. Februárban szakítottunk és júniusig tartott ugye a suli. Bár elkezdtem már gyógyulni előbb is, azért a nyári szünet segített igazán túllépni, mert nem kellett vele találkoznom. Szeptemberben meg egy pár hétre kicsit vissza is estem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!