Mindenem megvan, mégsem vagyok boldog. Van ebből kiút?
Sziasztok, szép estét!
Egy 27 éves férfi vagyok és van jó munkám és barátnőm,akivel együtt élünk,nemsokára megszületik a kisfiunk is. Mégis úgy érzem, hogy mégsem teljes ez életem. Minden nap ugyanúgy telik, barátaimmal csak ritkán tudok találkozni, a legtöbbjük külföldön él. Egyre többet kezdtem inni és tudom, hogy ezzel semmit nem oldok meg, mégis teljesen rászoktam. Barátnőmmel sokat beszélgetünk, de mégsem jutok egyről a kettőre, ugyanúgy folytatódik minden, ahogy eddig.

Szia!
Dettó én is így vagyok vele. "Mindenem" megvan, amire vágytam, mégse vagyok boldog. Nem is nagyon tudok örülni semminek/senkinek.(?)
Bár érdemben sajnos nem tudok segíteni, követem azért.
34f

28 vagyok és kb. semmim sincs. Mégis boldog vagyok.
Bizony fejben dől el minden. Nem feltétlenül a kézzelfogható dolgok teszik az embert boldoggá.

Ez a "mindenem megvan" ránézésre azt takarja hogy kipipáltál mindent amit kifele lehet a világnak mutatni.
A gond ott van, hogy nem azt valósítottad meg ami NEKED fontos.
Fedezd fel magadat, vágj bele hobbikba, mozogj, ismerj meg új embereket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!