Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindenem megvan, mégsem...

Mindenem megvan, mégsem vagyok boldog. Van ebből kiút?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szép estét!

Egy 27 éves férfi vagyok és van jó munkám és barátnőm,akivel együtt élünk,nemsokára megszületik a kisfiunk is. Mégis úgy érzem, hogy mégsem teljes ez életem. Minden nap ugyanúgy telik, barátaimmal csak ritkán tudok találkozni, a legtöbbjük külföldön él. Egyre többet kezdtem inni és tudom, hogy ezzel semmit nem oldok meg, mégis teljesen rászoktam. Barátnőmmel sokat beszélgetünk, de mégsem jutok egyről a kettőre, ugyanúgy folytatódik minden, ahogy eddig.

ma 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát mire vágysz? Mi hiányzik? Azt kell pótolni.
ma 20:17
 2/8 anonim válasza:
60%

Szia!

Dettó én is így vagyok vele. "Mindenem" megvan, amire vágytam, mégse vagyok boldog. Nem is nagyon tudok örülni semminek/senkinek.(?)

Bár érdemben sajnos nem tudok segíteni, követem azért.

34f

ma 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi a célod az életben?
ma 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi hiányzik az életedből? Sokszor van úgy hogy az embernek normális értelemben véve "mindene" megvan, háza, pénze, családja, étele, ruhája stb, mégis valami hiányzik. De arra hogy neked mi maradt ki az életedből azt csak te tudhatod. Mi az ami boldoggá tesz? Az otthoni családi háttered milyen, ha ez nem illetlen kérdés.
ma 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor nincs mindened meg, csak az, ami hiányzik, pénzen nem megvehető, sőt, nem is látható...
ma 20:34
 6/8 anonim ***** válasza:

28 vagyok és kb. semmim sincs. Mégis boldog vagyok.

Bizony fejben dől el minden. Nem feltétlenül a kézzelfogható dolgok teszik az embert boldoggá.

ma 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
39%
mivel nincs célod.
ma 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

Ez a "mindenem megvan" ránézésre azt takarja hogy kipipáltál mindent amit kifele lehet a világnak mutatni.

A gond ott van, hogy nem azt valósítottad meg ami NEKED fontos.

Fedezd fel magadat, vágj bele hobbikba, mozogj, ismerj meg új embereket stb.

ma 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!