Én nem akarok itt mindig önöknek sajnálkozni sajnáltatásba bocsátkozni de egy nagy nulla szánalmas szerencsétlen lúzer örök vesztes csődtömeg senki vagyok és ezen a gyógyszerek sem fognak tudni segíteni mi lehetne még a mentsváram!?
Lehet az elkényesztetés is okozta meg a fogyatékosság ideggyengeség(sérültek az idegpályák,pszichés károsodás is van)hogy egy nagyon hülye ember vagyok.de ebből a helyzetből a gén sérülésből meg egy hibás agyműködési zavarokból egy orvos sem fog tudni kigyógyitani és segíteni rajta fizethetek érte akkorsem!!!
Nemhogy még le csökkenteni én bennem ezt a perverz meleg érdeklődésemet is!!!
Egyetlen egy szóval kifejezve gyógyíthatatlan vagyok!!!
Azt amit már írtam neked. Fogadd el, békélj meg a helyzettel és lépj tovább.
(Ne írj privátot mert le vagy tiltva, úgyse fogom megkapni)
Kétféle ember van. A panaszkodó, akinek minden megoldásra van egy problémája, és a problémafókuszú, aki motivált a változtatásra a rendelkezésre álló eszközeivel.
Melyik vagy?
És mert miért tiltott le ha szabad tudnom?
Milyen rohadtak már!!!
Közben meg keresem a megoldást hogy jól járjak ne legyen még rosszabb a helyzetem és akkor ilyenek én velem szemben is!!!
Amilyen genyók!!!
Mi a francert írod ki a nyomorodat naponta? A gödörből csak egyedül te tudsz kimaszni, más nem tud felhozni, miért nem érted meg?
Ráadásul ocsmányul reagálsz a legtöbb alkalommal.
Mi az,hogy a nyomorúság minek írom ki naponta mert ha magamba tartom csak még rosszabbul érzem magamat azért!!!
Igen?
És én magamat hogy a francba a fészkes nyavajába gyógyítsam meg és tegyem helyre!!??
Kevés nagyon ez az emberi élet idő,hogy mindent megjavítsak és belül legyen rend amikor gyógyíthatatlan vagyok!!!
Ráadásul már csak egyre jobban ketyeg a biológiai órám is!!!
34 éves lennék idén év végén ősszel
Írjál könyvet. Vagy naplót. De ne ide írd ki, egyrészt mert a kutyát nem érdekli más nyomora (mindenkinek van sajátja) másrészről itt senki nem pszichológus, harmadreszt pedig ezzel a stílussal meg nyavalyásoddal, ronda válaszaiddal masszív ellenszenvet váltasz ki másokbol. Nem tűnt még fel?
Plusz menjél terápiára, pszichológushoz, ha jót akarsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!