Életem során semmi nem jött össze, akkor elmondható szerencsétlen életképtelen csődtömeg lúzer vagyok?
Életemben szó szerint semmi nem jött össze. Az élet folyamatosan szívat engem. Két lábon járó szerencsétlenség vagyok. Pedig mindent megpróbáltam, de mindig jött nagy pofára esés. Olyan mintha az élet nem akarja, boldog jó életem legyen. Vagy lehetséges az élet nem szívat? Hanem én vagyok ennyire szerencsétlen életképtelen csődtömeg lúzer?
Ilyenkor mi a teendő? Van itt hozzám hasonló?
Az élet nem szívat téged, egyáltalán nem körülötted forog a világ.
"mindent megpróbáltam"
Kétlem, ugyanis a mindenbe bele tartozik az az út is ami a sikerhez vezet.
Az ismerőseimből kiindulva, aki azt mondja, hogy "mindent" megpróbálta.. az megpróbált jó esetben 2 dolgot, ímmel-ámmal, nem odatéve magát.. aztán csodálkozik hogy nem jön össze semmi, így elkönyveli, hogy nem működik.
Nem vagy ezzel egyedül. Ki tudja mit rontunk el? Ki tudja min csúszunk el?
Mindenesetre nem szabad túl lelkisnek lenni, a korrektségedet is kihasználják és azt is ha túlon túl becsületes vagy. Mert a legtöbb ember nem ilyen.
Jaaa fogadd el... Tényleg szerencsétlen vagy... Én is az voltam,de a tanárom embert faragott belolem.
Kiakartam próbálni milyen érzés szerencsétlennek lenni... Hidd el nem jó... Ha egy szerzetesi életmódot élnél hidd el nem lennél louser...Ott elèg kemény életmód van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!