Mi miatt tartotok valakit szerencsétlennek, életképtelennek?
Figyelt kérdés
Minden tulajdonságra kíváncsi vagyok, akár külső tényezőkre is, ha valakin már ránézésre látod, hogy tipikus anyámasszony katonája.2021. jún. 14. 21:49
1/7 anonim válasza:
Aki nálam is hülyébb de mégnagyobb az egoja, olyannyira hogy már elvakult... na az szerintem az
2/7 anonim válasza:
Aki nagy problémával küzd, és több irányból kapott több megoldási lehetőséget is rá, de mindet elutasítja.
3/7 anonim válasza:
Magyarul, aki nem kíván a saját baján segíteni, de óbégat miatta.
4/7 anonim válasza:
Ha valaki annyira tájékozatlan, hogy egyedül nem tudna egy középszerű életet élni, akkor én azt szimplán elkönyvelem egy suta, életképtelen ön- és közveszélyes embernek. Bár gyengébb napjaimon én is ezt a tábort erősítem, azért nagyon kritikus vagyok más emberekkel szemben :D
5/7 anonim válasza:
Nincs nője soha nem is volt. Nagyon gáz. Az evolúció eltapossa, nem tud szaporodni ha akar akkor sem. Plusz nők nélkül szar minden.
6/7 anonim válasza:
#5 Bár már 6 éve párkapcsolatban élek a barátnőmmel, ha ő nem lenne normális, akkor inkább élnék egyedül, mint bármilyen nővel.
Szóval nők nélkül nem szar minden. A hülyéktől szar minden.
7/7 Dagadozó Agy válasza:
Zokni + szandibandi már egy jel lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!