18 éves srác vagyok, jövőre fogok érettségizni, de idén már előrehozottan megcsináltam jelesre az angol érettségit, aztán idén ősszel emeltszintű angol nyelvvizsgát akarok tenni. Vidéken lakom a szüleimmel, akiknek az a bajuk, hogy nyáron nem csinálnok itthon semmit azon kívül, hogy számítógépezek vagy eszek.
Idén nyáron dolgozni szerettem volna egy gyárban, de fizikailag túl gyenge voltam hozzá, így nem ment. A szüleim szerint életképtelen vagyok, mert nem tudok felemelni 25-30 kg-ot, mert gyenge vagyok. Elég szarul érzem magam emiatt, de én magamról tudom, hogy szellemi munkát szeretnék végezni a jövőben, nem fizikait.
Jàrj el edzeni:D Nem vagy èletkèptelen amùgy, csak az tènyleg nem jò ha egèsz nap gèpezel, mert fiatal vagy ès nyàr van, ès èljèl :D
2017. júl. 21. 21:36
2/18 anonim válasza:
Nem vagy életképtelen. Szellemi munkával is hülyére keresheted magad később, főleg akkor, ha ilyen jól beszélsz nyelveket. :)
2017. júl. 21. 21:40
3/18 A kérdező kommentje:
Ezaz, hogy minek menjek el edzeni? Ennyi erővel én meg elküldhetném azt a könyvtárba/wikipédiára, aki nem tudja a különbséget a fasizmus meg a Horthy kormány ideológiája között, mégsem fog elmenni, mert nem érdekli, mégis kiröhögnék ha Horthyt lefasiztázná
2017. júl. 21. 21:42
4/18 anonim válasza:
Szerintem legyél büszkébb arra, hogy van eszed. Nyelvekkel sokkal többet fogsz keresni, mint a gyárban pakolgatva a nagy izmaiddal...
2017. júl. 21. 21:43
5/18 anonim válasza:
Szerintem nem kéne beszólogatni a kérdezőnek, amiért nem bír el ekkora súlyt...Nyilván ha elmegy dolgozni, nem egyszer kell egész nap felemelnie egy 25-30 kilós tárgyat és annyi, hanem órákon keresztül ezt csinálja..Úgy tényleg kimerítő lehet.
2017. júl. 21. 21:46
6/18 anonim válasza:
Nem kell kotta állat módon kigyúrnod magad. Egy kicsit azért kell edzened, hogy egészséges legyél, és pl egy lightos biciklizés jót tesz a szívnek, keringésnek, emésztésnek, és most figyelj! Az agynak is. De ha annyira okos vagy, akkor ezt tudnod kellene.:D
2017. júl. 21. 21:49
7/18 anonim válasza:
Én csak az egészséged érdekében javasolnám a rendszeres edzést, heti 2-3 alkalommal 1-2 óra között. Karban kell tartanod a testedet, a mozgás segít a vérkeringés felpezsdítésében, segít a normális életfolyamatok megőrzésében, ennélfogva valószínűleg tovább meg tudod őrizni az elméd tisztaságát, a gondolkodásod sebességét. Hidd el, érdemes.
2017. júl. 21. 21:50
8/18 A kérdező kommentje:
Szoktam biciklizni suliidőben, mivel az iskola a város másik végében van. De köszönöm a lekezelő hozzászólást, kedves utolsó előtti, remélem jó napod volt ma. :)
2017. júl. 21. 21:55
9/18 anonim válasza:
Csinalj azt amit te szeretnel, ami teged erdekel, es ne foglalkozz a szuleiddel. Eleg szomoru, hogy nem buszkek rad!!
2017. júl. 21. 21:56
10/18 anonim válasza:
a legtobb gyarban nem nehez fizikailag a munka, pont ki fogtal valami szart, probalj meg egy masikat, am sztem is edzel mert ha igy maradsz igy barki megfog tudni verni teged es csajod sem lesz soha.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!