Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én nem akarok itt mindig...

Én nem akarok itt mindig önöknek sajnálkozni sajnáltatásba bocsátkozni de egy nagy nulla szánalmas szerencsétlen lúzer örök vesztes csődtömeg senki vagyok és ezen a gyógyszerek sem fognak tudni segíteni mi lehetne még a mentsváram!?

Figyelt kérdés

Lehet az elkényesztetés is okozta meg a fogyatékosság ideggyengeség(sérültek az idegpályák,pszichés károsodás is van)hogy egy nagyon hülye ember vagyok.de ebből a helyzetből a gén sérülésből meg egy hibás agyműködési zavarokból egy orvos sem fog tudni kigyógyitani és segíteni rajta fizethetek érte akkorsem!!!

Nemhogy még le csökkenteni én bennem ezt a perverz meleg érdeklődésemet is!!!

Egyetlen egy szóval kifejezve gyógyíthatatlan vagyok!!!

2023. ápr. 14. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
Annyi istenverte jóravaló ember lesz alkoholista, téged mi a tök tart vissza?
2023. ápr. 14. 14:26
 12/15 A kérdező kommentje:

Mi az,hogy írjak könyvet?

Hogy mások jót röhögjenek rajtam ahogy itt is teszik ezen a gyakorin!?

Jártam én már mindenhol

Stílusommal ön vagy akárki bárki más ha a helyembe élne nem élte volna meg a felnőtt korúságot

A 18.élet évet higyje el nekem!!!

2023. ápr. 14. 14:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

És most ön mit vár el tőlünk?

Úgyis minden segítő válaszra megmagyarazza, miért nem segít önnek.

Ez a magazodas is hallod... Nem látod, hogy itt mindenki tegezodik? Íratlan szabály egy fórumon. Nem 78 éves vagy hanem 34.

2023. ápr. 14. 14:29
 14/15 anonim ***** válasza:
36%
Én örülök, hogy itt vagy! Legalább a sok elbas.zott életű látja, hogy náluk is van nyomorultabb. Te! :DDD
2023. ápr. 14. 15:06
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
Menjél futni.
2023. ápr. 14. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!