Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan ne torpanjak meg,...

Hogyan ne torpanjak meg, amikor valami kitűzött célom komolyabbra fordul?

Figyelt kérdés
Amikor megteszem az első lépést a gyakorlatban, elindítok egy folyamatot, akkor az azt megelőző nagy lelkesedés és motiváció alábbhagy, a helyét pedig a szorongás és a rémület veszi át, hogy mi lesz, ha így meg úgy és azt gondolom, hogy hagyom inkább az egészet, mert túlságosan nagy szorongással jár. Jelenleg is egy ilyen helyzetben vagyok. A problémát felismertem, a mintázatot látom, de a kiutat és a megoldást nem. Ebben kérem a segítségeteket.

ma 01:07
 1/1 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem teljesen jogos a félelem az ismeretlentől. Ösztön. Ha kilépsz a konfortzónádból, váratlan dolgok érnek, amire nem vagy felkészülve.

Mi lenne, ha a pozitív oldalról közelítenél a célra? Gyűjtsd össze, mik azok a dolgok, amiért elkezdted, ebben segít a naplóírás. Ha kell, minden nap hangsúlyozd a változás előnyeit, és hogy mitől is félsz pontosan. Meg fogsz lepődni, hogy visszaolvasva hónapokkal vagy akár pár nappal ezelőtt, milyen semmiségnek tűnt a félelmed.

Jó ásást kívánok :)

ma 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!