Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gyári Xiaomi Redmi telefonfóli...

Gyári Xiaomi Redmi telefonfóliát érdemes rögtön lecserélni valami komolyabbra?

Figyelt kérdés
redmi note 11s
2023. jan. 23. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem gyári van, csak karcolodik
2023. jan. 23. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Torni meg nem tört
2023. jan. 23. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Természetesen igen, érdemes lecserélni.

(Mondjuk én személy szerint a telefont is lecserélném alatta, de mivel személyes véleményt senki sem kért a kérdés során, ezért zárójelbe tettem ezt a javaslatomat :D)

2023. jan. 23. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, jobb a tapintása és a védelme is egy üvegfóliának. 3000 ft körül van felrakással együtt, ha bemész egy boltba. Szerintem megéri.
2023. jan. 23. 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a tokod olyan, hogy leejtésnél védi a kijelzőt (mert mondjuk a pereme a kijelző fölé ér) ÉS nem szoktad túl gyakran dobálni a telefonodat ÉS nem raksz kulcscsomót meg aprópénzt a zsebedbe a telefon mellé ÉS nem szoktad kijelzővel lefelé pakolni dolgokra, akkor manapság fölösleges a fólia.

Akármilyen raksz rá, az sokkal könnyebben fog karcolódni, mint egy normális kijelző. Aztán nézegeted évekig a karcos fóliát és úgysem fogsz venni rá újat. :) Nem hiszem, hogy túl extrém példa lenne az enyém, nekem életemben 1x lett az egyik telefonom kijelzőjén egy picike karc, mert megboldogult diák koromban betintáztam és zsebemben mellé raktam a kulcsomat, majd úgy sétáltam haza egy órán át.

De ha raksz rá fóliát, akkor üvegfóliát érdemes, annak normális a tapintása és leejtés ellen véd is valamennyit, plusz nehezebben is karcolódik, mint egy vacak műanyag.

2023. jan. 23. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!