Gyári Xiaomi Redmi telefonfóliát érdemes rögtön lecserélni valami komolyabbra?
Természetesen igen, érdemes lecserélni.
(Mondjuk én személy szerint a telefont is lecserélném alatta, de mivel személyes véleményt senki sem kért a kérdés során, ezért zárójelbe tettem ezt a javaslatomat :D)
Ha a tokod olyan, hogy leejtésnél védi a kijelzőt (mert mondjuk a pereme a kijelző fölé ér) ÉS nem szoktad túl gyakran dobálni a telefonodat ÉS nem raksz kulcscsomót meg aprópénzt a zsebedbe a telefon mellé ÉS nem szoktad kijelzővel lefelé pakolni dolgokra, akkor manapság fölösleges a fólia.
Akármilyen raksz rá, az sokkal könnyebben fog karcolódni, mint egy normális kijelző. Aztán nézegeted évekig a karcos fóliát és úgysem fogsz venni rá újat. :) Nem hiszem, hogy túl extrém példa lenne az enyém, nekem életemben 1x lett az egyik telefonom kijelzőjén egy picike karc, mert megboldogult diák koromban betintáztam és zsebemben mellé raktam a kulcsomat, majd úgy sétáltam haza egy órán át.
De ha raksz rá fóliát, akkor üvegfóliát érdemes, annak normális a tapintása és leejtés ellen véd is valamennyit, plusz nehezebben is karcolódik, mint egy vacak műanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!