Érdemes buztosítást köti a telefonra a szolgáltatóknál?
Figyelt kérdés
Egy hónapig ingyen van, viszont a biztosítás érvényes arra, ha pl leejtem és összetörik? Ilyenkor adnak egy teljesen újat? Vagy bizonyos százalékot nekem kell állnom? Inkább tegyek félre ilyen helyzetre magamnak pénz vagy kössek biztosítást?2023. jan. 14. 11:15
1/4 anonim válasza:
"biztosítás érvényes arra, ha pl leejtem és összetörik?"
Olyan biztosítást kell kötni, ami érvényes rá. A szerződésben benne lesz, el kell olvasni.
2/4 Ypszilon1980 válasza:
Minden biztosításnak vannak biztosítási feltételei, azt kell elolvasni és ha tetszik, akkor megkötöd. Én sosem kötöttem eddig, nekem felesleges, 10 év óta egyszer sem kellett szervizelni. Ha meg egyszer mégis leejtem, akkor úgysem fogok pl. kijelzőt cseréltetni benne horror áron, mert az úgyis önrészes lenne.
3/4 anonim válasza:
Én sosem kötöttem. Egyszer ejtettem úgy le, hogy a kijelző védőfóliája megrepedt, azt cseréltettem (a kijelzőnek nem lett baja). 2 telefonomat ellopták, de hát ez van (sosem veszek drága telefont, szóval a bosszúság több volt, mint az anyagi kár)
4/4 anonim válasza:
"buztosítást köti"
minnél drágább, annál buztosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!