Kilátástalan helyzetekbol mi szokott lenni a remény kiút kapaszkodó?
Figyelt kérdés
#kapaszkodók
júl. 20. 14:21
4/8 anonim válasza:
Ez a kérdés így nem alapos. Rengeteg kilátástalan helyzet van, amire rengeteg megoldás lehet attól függően, miről van szó. Még több olyan helyzet van, amire azt hisszük, hogy világvége, de nem az. Mivel nem tudom, mi a problémád, egy biztos és univerzális tanácsot tudok adni: El kell menni szakemberhez, pszichológushoz, vagy pszichiáterhez.
5/8 anonim válasza:
Az, hogy lehetne még annál is rosszabb. Nincs az a rossz ami a legrosszabb, lehetne még tetézni mindig.
6/8 anonim válasza:
Attól függ mi a helyzet
NIncs általános igazság, ami mindenre is jó
7/8 anonim válasza:
Ember-, helyzetfüggő, egyebek mellett. Meg az sem mindegy, mit jelent jelen esetben a "kilátástalan" helyzet konkrétan. A kérdés így pongyola megfogalmazású.
8/8 anonim válasza:
Èn 7 ève mondom,hogy kilàtàstalan a helyzetem,hogy valaha is fèrjhez menjek,vagy,hogy a hitelből kijöjjek. Azóta is szingli vagyok és csóró. 😅
De napról napra túlélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!