Mihez kezdjek magammal?
Egészséges vagyok, levelező egyetemi szakra járok, szabadidőmben angolt tanulok, aktívan állást keresek lassan kb. fél éve.
Se autóm, se lakásom, se házam, se megtakarításom, se állásom, se barátaim, se párkapcsolatom, anyámékkal élek, N/28.
(Megj. "barátok": Mindenki befordul és a saját életével törődik. A volt barátaimat leépítettem, mert mindig én kezdeményeztem találkozókat/hívásokat/programokat, de sosem értek rá, mert kerek-perec megmondták, hogy ha van szabadidejük, azt a párjukkal töltik inkább, mint velem VAGY csórók, mint a templom egere, és semmi pénzük kitenni a lábujjukat SE a lakásból.
"pasik": Nem szívesen pasizom, mert a legtöbb az insta/tinder/tiktok macákra bukik. Kösz, nem. (Ugyanakkor hiányzik a pasi társaság.)
A lakóhelyemen (40 km-re Bp.-től) 0, azaz nulla lehetőség van civilizált életre. Álláskeresőben vagyok fél éve. Ingáztam 2 évig, kiégtem, mint a sz*r.
A legnagyobbvicc az, hogy ha dolgozom (van tisztes munkám, jövedelmem) akkor sem jut se pénzem, se időm életre. (Nem luxusra. Egy KIS Életre.)
Van valaki hasonló helyzetben?
Mit tanácsoltok?
Hát első sorban kitartást tudok kívánni, és ne add fel! Tudom nem sok.
Szerintem próbálj elvállalni a képzettséged alatti munkahelyet is, hogy legalább legyen valami bevételed. Közben lehet jobbat keresni de addig is van munkád.
Lehet ismerkedni első körben munkahelyen is, hátha lesz szímpatikus valaki.
A munka és a tanulás mellett nem sok idő marad egyéb dolgokra gondolom, de foglalkozz magaddal, hobbi, sportolás.
Sok férfi van aki szintén nem az olyan macákat keresi, de téged nehezebb megtalálni.
Próbálj ismerkedni valahol, akárhol. :)
31/f
#3-as: Köszi a konstruktív választ. A hobbi/sport idáig is ment.
#6-os: Szüksége. Hát hogyne. :)
3-as vagyok.
Akkor máris van egy lehetőség, sport közben nem tudsz ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!