Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ne hibáztathatnám a...

Miért ne hibáztathatnám a szüleimet, hogy ultraszegénységbe szültek férfiként egy olyan világban, amelyben nem akarok élni és nem kértem a létezésem?

Figyelt kérdés

Nem én kértem a létezésemet (légyszi hagyjuk a spirituális, vallási baromságokat), a saját önző céljaik miatt "hoztak létre", mert babázni akartak vagy ettől gondolták, hogy nekik majd jobb lesz.

És mivel nincs legális, szabályozott eutanázia ebben a tetű országban a magamfajták számára, még több évtizednyi nyomorúságos életre vagyok kárhoztatva, ahol csak öregszem és hanyatlok és épülök le a végén úgy, hogy sosem voltam boldog benne, abban a korszakban sem, amikor elvileg a legboldogabbnak kéne lennem.

ma 00:56
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Gondolom, már ezerszer megbánták ők is.
ma 01:00
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Én megértelek hisz pontosan tudom, rajtad kívül mindenki kifejezetten kérte, hogy megszülethessen, ráadásul pontosan oda ahova született. Semmiképp sem hiszem, hogy saját lustaságodnak köszönheted ahol tartasz, pontosan tudom, hogy egyedül neked nem biztosították az országban az ingyenes tanulás lehetőségét. Hibáztasd nyugodtan a szüleidet.
ma 01:05
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

Ne várd ettől az emberiségtől a megértést. Ez a hozzáállás amit itt is tanúsítanak, és belédrúgnak még 1000x, mert kritizálni mered az emberiség egyik legegyszerűbben kivitelzhető ösztönét, a szülést, ez kollektíven társadalmi probléma. Nem országos. Így ha bárki szót mer emelni az ellen, hogy az emberek gyakorlatilag saját szórakoztatásukra, büszkeségnövelésére, ösztönkiélésre gyereket nemzenek, mindenhol szét fogják tépni. Talán saját sikertelenségük végett, talán már ők maguk is megbánták gyermekvállalásukat, és egyfajta önigazolást keresve rúgnak beléd.

Nagyon-nagyon sok bullyingoló választ fogsz kapni a következő napokban itt még, de ezzel igazából ne foglalkozz, az arany is úgy tűnik ki a kátrányból, hogy ragyog. Tudom közhelyes, de így van.

Fel a fejjel barátom, és kitartást, játszd ezt az életnek csúfolt játékot a legnagyobb egészségben, amíg lehet.

ma 01:16
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Nick Vujicic. És irány a sarokba.
ma 01:23
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
A zárt osztályon internet is van?
ma 01:37
 6/7 anonim ***** válasza:
#4 Nick Vujicic valószínűleg egy mentálisan stabil állapotban élő ember, aki a testi fogyatékosságai ellenére teljes életet él, mivel lelkileg rendben van. Mi van azokkal, akiknek megvan minden testrészük, de esetleg lelkileg kiégettek, roncsok teljesen? Azt nyilvánosan meg kell alázni? Olvass a sorok között a válaszomban, és kicsit gondolkodj el, és legyél rohadt hálás, hogy te nem érzed át, mivel ez azt jelenti, hogy nincsen ilyen jellegű problémád, de empátia lehetne benned.
ma 03:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Az állami oktatás egy kalap kaki, tehát attól, mert "ingyenes", még nem ad semmit.

Diplomával keresnek 300 ezret emberek. Ebből csak vegetálni lehet.

Azt, hogy ki lesz sikeres nem a lustaság határozza meg, hanem nagyon sok tényező.

Jó kapcsolatok, szerencse is ugyanolyan fontos tényezők az életben.

Egyébként nyugodtan hibáztathatja a szüleit, ha akarja.

Ismered a történetét?Nem!

Az nem menti fel a szülőket, hogy nekik se volt jobb, ezért ők sem tudják támogatni a gyereküket.

Egyszerűen önzők voltak, hogy a semmire gyereket csináltak.

Ma meg azt a kort éljük, hogy egyenesen a gyereken felkapaszkodva akarnak élni, adómentesség, csok, babaváró.

Ettől még durvább generáció fog jönni, akik csak a pénz miatt születtek meg!

ma 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!