Ebben a kocsiőrült világban hogyan ne érezzem magam bolondnak, csak mert nem akarok vezetni? F
Ne foglalkozz ezzel. Ötvenes férfi vagyok, nincs jogsim, nem is akarok. Mindig gyalogoltam és tömegközlekedtem :) A kocsit nem szerettem sosem, taxiba is ritkán ülök.
Soha nem néztek ezért furcsán rám. Pedig valamikor metróvezető voltam, évekig. Gyors és nagyobb járművet vezettem, azt viszont nagyon élveztem ,minden percét :)
Nekem van jogosítványom de utálok vezetni. Szívesebben megyek gyalog vagy biciklivel.
Rám is így néztek mikor a párom vitt autóval a munkahelyre.
"Csak a gyerekeket viszik autóval."
Hat az tenyleg eleg gaz ha a nőd visz kocsival a munkahelyedre..azt irtad szivesebben mesz gyalog vagy biciklivel.. azert csak kenyelmesebb ha fuvarozzak a segged, mi?
Hat nekem biztosan nem kellenetek. Eleg b*zis ahogy beulsz a jobb egybe es varod a csodat.
Azt gondoltam, a kommentedből következett ez hogy valszeg sok nő elvárja
Szerintem elsősorban a nők várják el hogy a férfi tudjon vezetni és hogy legyen is autója, és szerintem logikus is. OK hogy most már a nagybevásárlásokat házhoz lehet szállíttatni, de ez nemrég nem volt így és még most is macerás és tervezgetni kell hozzá.
Ez még csak csak, de a nők hosszabb távra is terveznek: ha szülnie kell, kicsit biztonságosabb érzés hogy pattan a csávó a kocsival és nem a taxira kell várni, ill. ha beteg a gyerek és ügyeletre/kórházba kell menni vele, azonnal lehessen ugrani. Vagy csak a gyerekért elmenni az oviba/suliba, eső/hó/dögmelegről ne is beszéljünk. Családi nyaralás is kicsit komfortosabb kocsival...
Sokkal "keményebb" életre számíthat egy nő egy kocsi/jogsimentes férfi mellett. Még ha hétköznap mindent tömegközlekedéssel/bicóval is intéznek el, biztonságot ad hogy ha bármikor a talonban tartott kocsiba lehet pattanni ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!