Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek tényleg bunkó...

Szerintetek tényleg bunkó vagyok csak mert a magam tempójában akarok menni a koliból a suliba, és vissza? Csak mert remélem, hogy nem kell majd kísérli az ismerősömet odavissza aki kicsit bénán megy, én pedig gyorsan.

Figyelt kérdés
szept. 3. 17:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudni, mit jelent pontosan a "bénán megy" rész. A megfogalmazás miatt kicsit érzéketlennek tűnsz, már elnézést, és nem túl empatikusnak.
szept. 3. 18:38
 2/16 A kérdező kommentje:
És akkor mi van?
szept. 3. 18:40
 3/16 anonim ***** válasza:
Miért kellene őt kísérni? Milyen viszonyban vagytok? Én pl munkahelyről szoktam úgy lelépni, mint a huzat, pedig többen is egy irányba megyünk haza, olyanok akikkel bent jóban vagyok, sokat dumálunk, de ha nem jönnek időben én nem várok, inkább hazaérek korábban, minthogy még meló után is dumáljunk út közben, pedig tényleg bírom őket.
szept. 3. 19:50
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
Az van, hogy paraszt vagy, csak az 1-es szépen fejezte ki magát.
szept. 3. 19:58
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok paraszt, én egy jó munkás vagyok.
szept. 3. 19:59
 6/16 anonim ***** válasza:
47%

Tényleg bunkó vagy.

Ez van. Mivel bunkó vagy, NEKED ez nem jelent problémát.

Másnak igen, de ez téged nem érdekel.

szept. 4. 01:51
 7/16 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem nem. Én is olyan tempóban sétálok, ami másoknak megerőltető, ráadásul mikor hazamegyek, tök mindegy, hogy 17 évesen mentem haza a koliba, vagy 29 évesen megyek haza az albérletembe, akkor szeretnék a saját tempómban sétálni, és elmélyedni a gondolataimban. Nagyon szerettem a nagymamámat, de fizikai nehézséget okozott, hogy ha valahová mentünk, akkor olyan lassan kellett sétálnom, ahogy ő tudott sétálni. Nyilván egy szerettéért megteszi az ember örömmel, de egy random idegenért nem, és szerintem ezért nem kellene megkövezni a kérdezőt.
szept. 4. 18:50
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm hetes, ez kedves volt tőled! Kaptál zöldet, nem úgy mint a többiek!
szept. 4. 19:14
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
xDD Azzal fenyegetőzöl, hogy lepontozod a válaszadókat? Húha, nagyon megijedtünk tahóka! 🤣🤣🤣
szept. 4. 19:32
 10/16 A kérdező kommentje:
Szeretlek.
szept. 4. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!