Erről a prociról (i5 4460 OEM) szeretnék véleményeket olvasni. Tudom nem mai, de nem akarok 100 ezreket költeni, csak kicsit frissíteni a gépemen. Nem játékra kell, netezni, filmezni szoktam. Szerintetek jó vásár lenne?
Netezni oké. Filmezni 1080p-ig jó. Lényegi előrelépés ebben a tekintetben nincs egy korabeli celeronhoz képest.
Milyen géped van most?
Azért a korabeli cerkához képest lesz ám előrelépes, ne mondj már ilyet #1.
Akkora érdemi előrelépes nem lesz, de sokkalta gyorsabb és fogadni merek, hogy már egy chrome betöltési/weblap betöltési idején is akkorát gyorsít mint a fene.
Volt Pentium G840-em anno rémálom volt vele megnyitni egy facebook-ot is annyira lomha volt, az i5 ahhoz képest is kb űrrakéta, hát még egy cerkához képest.
Egy intel celeron g1820(ebbe beletaláltál)
8 GB crucial ddr3 ram
Radeon hd 5450
Nem játékra kell, film nézés, illetve netezés.
Filmeken sokat nem dob, de ha netezel esetleg úgy, hogy több oldal is meg van nyitva akkor azért van értelme annak az i5-nek.
Én például éreztem már azt is, hogy most nemrég 3. genes i5-ről fejlesztettem 11. genes i5-re, akármilyen oldalt akarok megnyitni most már nem gondolkodik rajta annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!